Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, zachcianki trzeba spełniać od czasu do czasu. ;)

neon, gówniana sprawa widzę naprawiona, ważne, że się udało. Trochę chyba było sprzątania w piwnicy, co?

Kimnęłam się z godzinkę przy cichej muzyce, dobrze mi to zrobiło. Chyba moja głowa tego potrzebowała dzisiaj.

Teraz prysznic i ciepły szlafrok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Wczoraj późnym wieczorem wcieliłem się w rolę Wilka.

Cichutko w krzakach siedziałem i obserwowałem jak kilka Owieczek drogą przechodziło.

Poczułem głód :twisted::mrgreen:

Tylko obserwowałem. Swoją drogą musiałem się dobrze schować, że mnie nie zauważyły :yeah:

Miłego dnia Forumowicze i Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, dostaniesz, kukurydzę :D

mhrps, słabe te pieniądze za nadajnik, myślałam że więcej płacą?

Piękna pogoda się utrzymuje, jeśli starczy mi motywacji to jutro skoczę sobie w górki na spacerek, potaplać się w błocku. Zawroty głowy po tabsach przeszły, ciekawe na jak długo. Wiem, chyba nie powinnam prowadzić auta skoro zaczynam lek, no ale 2 miesiące już się z rodzicami nie widziałam, a akurat w ten weekend jest ciepło - a miś ciamajda nie ma zimowych opon :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Ciąg dalszy ładnej pogody. Piękny poranny spacer. :105:

Lecę po pracy z psem, a potem pędzę do fryzjerki, ku piękności i pogadaniu również. :smile: Zobaczymy co dalej.

Brzuch dokucza, ale mniej. Mam do pracy sucharki bezcukrowe, ot takie "pyszności"... ;)

Miłego dzionka!

nieboszczyk, Będzie dobrze. Zawsze stresujesz się przed lotem, a potem dajesz radę.

Cognac, Jak dajesz radę bez zimowych opon? Chyba że jeździsz tylko trasami wzorcowo odśnieżonymi... ;)

cyklopka, Idealne danie na błyskawiczne podniesienie sobie poziomu cholesterolu. :D

neon, I jak tam, dotarło wreszcie do Ciebie słoneczko?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ależ pięknie, cieplutko i miło... sikorki tak cudnie, wiosennie śpiewają. :yeah:

W takie to chwile specjalnie wyszłam do drugiego budynku, by napawać się tymi oznakami przedwiośnia i łyknąć ciepłych promyczków. :D

Rozpięta, z gołą głową (żeby wywiało mi te służbowe durnoty) i spacerkiem... przyjemnie.

Po pracy wstąpię do sklepu jeszcze i lecę gotować pomidorową, bo mam smaka na nią - dawno była.

Miłego popołudnia Kochani! :papa:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, było było, całe wiadro szamba nazbierałem, reszta w stanie płynnym, na szczescie, wiec siup to do kratki.

nieboszczyk, nowa linia lotnicza ma nazwe brexit ?:D

kosmostrada, ja zaraz tez z piesem na spacer, to sucharki dobre na problemy z trawieniem? u mnie pierwszy dzień słońce, wiec jest git, chociaz dawno tak nie miałem, bo wstałem o 7, zrobiłem pare obowiązków i wróciłem do łóżnka o 8 , ale nie spałem a leżałem w takim letargu do 11:30, myśle przesilenie wiosenne :D ale to chyba byłoby za prędko? wdziszi mnie trafiło po tobie, a że jesteśmy oddaleni od siebie o 500 km to może te zmiany tak jak i słońce pojawiaja sie u mnie z opóźnienie, albo to przypadek ;)

mirunia, czeeeeść, przyjemnego dnia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Miłego fotonowania! Ty tak nie lataj porozpinana, bo podstępnie Cię jeszcze zawieje. :time:;)

neon, Ja nie wiem, czy dobre na problemy trawienne, ale nie obciążają mi przewodu pokarmowego, a coś trzeba chrupnąć w pracy... ;) Pies też zżarł kilka kawałków :shock: , wyżebrał. Normalnie by nie ruszył, ale jak pani je ... ;)

Front mógł dopiero teraz do Ciebie dotrzeć i dać Ci po łbie. :bezradny: Może spacer Ci doda poweru. Trzymaj się!

Lecę po fryzjerze jeszcze do biblioteki, bo ktoś oddał książkę, na którą się czaiłam i zadzwoniłam, żeby mi schowały pod ladę. :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kosmostrada, neon, witajcie szczęśliwi, zachwyceni słońcem :D

Ja Waszej radości nie podzielam, niestety, bo to dla mnie ciężkie dni. Nagłe ocieplenie nie służy mojemu samopoczuciu. Ale co zrobić, tak już jest. Zamulenie, uderzenia gorąca, zawroty, od rana mi towarzyszą. Wyszłam tylko do sklepu. Inne plany do skutku już nie dojdą...

Minie jakiś czas i wszystko, mam nadzieję, wróci do normy.

Na początku marca także wybieram się do fryzjera, bo chcę utrzymać kształt poprzedniego cięcia :D Na dzień dzisiejszy to niemożliwe, nie wysiedziałabym spokojnie na fotelu...

Już po obiedzie, odpoczywam, czytam...

Miłego popołudnia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybrałam 11:00, była jeszcze opcja 8:30, ale amerykańscy naukowcy udowodnili, że przed 9:00 mózg nie pracuje, a wiem, że jak jestem niewyspana to robię tragiczne wrażenie (mieszaniny smutku, złości i otępienia).

Umyłam gufkę, czytam informacje o firmie i porady rekruterów :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja też mam zamówioną książkę w miejskiej maciavellego i czekam ;)

misty-eyed, u mnie też jakiś spadek formy, dziwnie sie czuje, jakbym walnął jakiegoś psychotropa.

cyklopka, powodzenia :great:

ostatnio używam maty coś w stylu "jeżyk" do masażu stop i podejrzewam że moje ostatnie wahania nastroju mogą być powodowane przez tą matę. ponoć w naszych stopach jest kilkadziesiąt tysiecy zakończeń nerwowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, również trzymam kciuki żeby jutro na rozmowie Ci się powiodło.

U mnie ktoś wreszcie się zlitował i mi załatwił pracę. Dzisiaj byłem na rozmowie, podpisałem umowę, dostałem mundur (czarna koszulka z logo firmy) i jutro pierwszy dzień (noc właściwie) pracy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi