Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, rozumiem Cię doskonale. Kiedyś byłam z Synową na lekcji próbnej w przedszkolu, słyszałam przez drzwi oczywiście, co tam się działo. Podziwiam Panie Przedszkolanki w ogóle. Zajmowanie się jednym dzieckiem jest mega przyjemne, ale większa grupa - dla amatorów po prostu :D

Purpurowy, czyli w porządku grupa :lol:

Dobranoc moi Drodzy, może zasnę, kto wie? :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, też nie mam kompetencji do nauczania istot w fazie niepiśmiennej, z takimi to tylko gotowe scenariusze zabaw edukacyjnych. Dla mnie najgorsze było to jak dzisiejsze dzieci są rozkojarzone z nadmiaru bodźców, muszą coś międlić w ręce, choćby klocek (w zerówce miałam zajęcia w sali z zabawkami).

Niedawno zrobiono eksperyment, wpuszczono dzieci w wieku przedszkolnym do sali bez sprzętów elektronicznych i bez zabawek, w pierwszej chwili były skołowane, nie wiedziały co zrobić z rękami, dopiero po pewnym czasie zaczęły podchodzić do innych dzieci, patrzeć na nie, mówić do nich, dotykać je. :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :smile:

Cyklopka, wyrabiałem sobie rękę dusząc plastelinę w podstawówce i po podstawówce :mrgreen:;)

Ze względu ma moją głowę, nie zawsze było to systematyczne duszenie :twisted:

Mnie kiedyś Kuzynka chciała zatrudnić, jako Przeczkolana :lol:

Lubię się wygłupiać z Dziećmi, a one chyba ze mną :P

Miłego dnia Forumowicze :smile: Dziękuję :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Kolejny dzień pięknej, białej zimy, tylko jeszcze słońca brakuje do bajkowej scenerii.

W takim to klimacie miałam wyjście służbowe do miasta... obsypało mnie równo! :D Temperatura -5,2*C.

W drodze powrotnej wstąpiłam jak zwykle do Rosska po duperelki do łazienki. Mydełka- w kostce, w płynie, pasta do zębów, odświeżacz do wc i do kontaktu elektr. Zrobiłam przegląd półek w perfumach... i tyle. :D

Fajnie, lubię te wyjścia, o ile czuję się w miarę ok. :yeah:

Teraz kawka na rozgrzanie duszy i ciała... i roboty ciąg dalszy.

A co tam u Was Kochani, jak mija wtorek?

Miłego dnia Wszystkim! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz kawka na rozgrzanie duszy i ciała... i roboty ciąg dalszy.

A co tam u Was Kochani, jak mija wtorek?

Oprócz kawki nic dobrego, próbuję nie być przegrywem, ale mi nie idzie, w nocy miałam dołujące myśli i wiłam się jak węgorz. Próbowałam wczoraj zgrać filmy z kompa na telewizor, skończyło się na zniszczeniu dźwięku w kompie :hide: Tak że siedzę bez muzyki i coś tam dłubię w CV.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heloł Wszystkim!

U mnie ciemnica, bo chmury śniegowe, prószy od wczorajszego wieczora. Spacer niespecjalnie przyjemny, bo zawiewa zimnem i wilgotny mróz.

Wróciłam z roboty zahaczając o aptekę, teraz piję kawkę i zaraz zabieram się za obiad.

Zobaczę, czy nogę dziś wystawię, bo klimat na kocyk w ciepłym domku...

Boli głowa i mam jakąś alergię na czole po tej wizycie u kosmetyczki. Mam schizę z tego powodu. :zonk: Koleżanka wczoraj zrobiła sobie zagęszczanie rzęs, mówiłam jej właśnie, że abstrahując od wszystkiego, to w życiu bym sobie tego nie zrobiła, bo znając moje szczęście wypadłyby mi wszystkie rzęsy po tym. :P

mirunia, Też wyskoczyłam do Rosska, po ręczniki papierowe do pracy. Pomalowałam usta. :D Fajna pomadka jest teraz na promo, zastanawiam się, ale coś koloru nie mogę dobrać, właśnie testuję.

Carica Milica, I super, kolejny egzamin z głowy! Napisz jak film, bom ciekawa, czy warto.

cyklopka, Nie jesteś przegrywem. :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka :( mnie się jedna Babcia została tylko :( a Dziadka od strony Taty nie poznałem :( Podobno byłem do niego podobny.

Mam coś dla Was :D

https://www.facebook.com/433643950027658/photos/?tab=album&album_id=433684970023556

To były fajne rzeczy :mrgreen: za nie którymi grami, piciem i jedzonkiem tęsknię :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi