Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kosmostrada, lepiej Przysposobienie Obronne, które znowu ma powrócić :yeah:

Purpurowy, no chyba żartujesz sobie :?: Takie coś trzymasz w szafie ? a ja nie mam papieru toaletowego :twisted::mrgreen::lol::D

Zostań lepiej przy muzyce może co ? :P

Miałem najbardziej wkurzającego Nauczyciela, właśnie z Przysposobienia Obronnego. :twisted:

Inni byli zabierani na strzelnicę, a my musieliśmy się kisić w budzie :twisted::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, no chyba żartujesz sobie :?: Takie coś trzymasz w szafie ? a ja nie mam papieru toaletowego :twisted::mrgreen::lol::D

Zostań lepiej przy muzyce może co ? :P

Miałem najbardziej wkurzającego Nauczyciela, właśnie z Przysposobienia Obronnego. :twisted:

Znaczy tam w szafie... w skrzyni na strychu trzymam. :mrgreen: Kolekcjonuję takie rzeczy, część wyposażenia miałem po członku rodziny, część dokupiłem i leży sobie taka kolekcja. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie moje klimaty nawet na kolekcję :twisted::mrgreen:

Kiedyś chciałem kolekcjonować Polskie rzeczy z czasów I i II Wojny Światowej.

Tak z innej beczki. Kto pamięta grę: Piłkarzyki na sprężynkach ? :yeah:

No i co z tym Zespołem ? Może coś o tematyce nerwica ? :P

To by było szaleństwo :twisted::mrgreen::lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie ma to jak domowa kawka! :great:

Dobra, zabieramy Ci to ZPT i dodajemy Purpurowemu, żeby nas czasem nie "wypałował" mając nadmiar godzin PO. :mrgreen:

Zaraz założę swój milicyjny mundurek i zrobię Wam takie przysposobienie obronne, jakiego żeście nie mieli od 1981r. :twisted:

Purpurowy, uważaj! :pirate: Byłam mistrzynią w szkole w strzelaniu z KBKS-u oraz wicemistrzynią w zakładzie pracy z KBKS i Tetetki. Zdobyłam puchar prezydenta miasta! To były czasy... miało się to oko! Wojskowa grochówka, bigos... :yeah:

Schowaj ten mundurek na gorsze czasy. :time:

tosia_j, przecież Cyklopka odpowiedziała Ci, że tylko wybiegła i nie wróciła już do szkoły. :mhm:

misty-eyed, fajny prezencik dla znajomej i spacer do pachnących sklepów też przyjemny. :D

A o powrocie zimy słyszałam, niestety. Byleby słońce było, to kożuch wyciągnę i cieplejsze kozaki... damy radę! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie ma to jak domowa kawka! :great:

Dobra, zabieramy Ci to ZPT i dodajemy Purpurowemu, żeby nas czasem nie "wypałował" mając nadmiar godzin PO. :mrgreen:

Zaraz założę swój milicyjny mundurek i zrobię Wam takie przysposobienie obronne, jakiego żeście nie mieli od 1981r. :twisted:

Purpurowy, uważaj! :pirate: Byłam mistrzynią w szkole w strzelaniu z KBKS-u oraz wicemistrzynią w zakładzie pracy z KBKS i Tetetki. Zdobyłam puchar prezydenta miasta! To były czasy... miało się to oko! Wojskowa grochówka, bigos... :yeah:

Schowaj ten mundurek na gorsze czasy. :time:

Spoko, tak jak pisałem, ja jestem tylko kolekcjonerem rzeczy z tamtej epoki, niekoniecznie o charakterze militarnym. ;) RTV i AGD przygarniam równie chętnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, ja z informacją nie na temat przychodzę, otóż, jeśli macie jakiekolwiek dolegliwości brzuszne :) , polecam kaszę jaglaną /w torebkach z Biedronki /, ugotowana z łyżką oleju - przechodzi, jak po dotknięciu czarodziejską różdżką :yeah:

mirunia, tosia_j, Purpurowy, serdecznie Was witam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też jestem kaszowy, jem tylko dwa rodzaje, jeczmienna i jaglaną, do tego mam w lodówce przygotowane przynajmniej dwie surówki, bez surówki cięzko mi ruszyć posiłek.

w ogóle wkurzyłem sie 3 zaksięgowali moje pieniądze na książki (pieć sztuk) a teraz napisali że są na urlopie, z którego wrócą 13, no zanim wyślą i paczka dotrze to bede czekał poł miesiąca :bezradny: jakbym zamawiał ze USA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, szczerze mówiąc, dzięki Tobie podjęłam decyzję i skłoniłam do zmiany diety. Oczywiście od czasu do czasu zwyczajną kanapkę z wędliną też zjem, czy np. rosół-uwielbiam /dzisiaj kupiłam kurę :yeah: /, ale muszę odrzucić pewne produkty, które ewidentnie mi nie służą. Chcę też opracować zestaw warzyw, bo nie mogę jeść wszystkich.

To nie w porządku, jeśli wcześniej nie poinformowali o urlopie, powinni zrealizować wcześniejsze zamówienia.

Ja od lat robię zakupy przez internet i tylko raz oczekiwałam na przesyłkę ponad miesiąc, nie uzyskując sensownego wyjaśnienia - już tam nie zaglądam nawet :nono:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, ja jem normalnie kartofle, bo kasze jem, to jednak bez kartofli nie dałbym rady. mi szkodzi np. cebula ale gdy zrobie surówka i ona postoi jeden dzień to już moge bez problemu jeść bez obaw. cebule używam prawie w każdej surówce. ja też jakiś wielkim ortodoksem nie jestem, ostatnio wypiłem puszke pepsi, czy zjadłem ciastka pieguski ;-D ciastka to mus.

chciałem im dorzucić do pieca, w mailu, ale sie wstrzymałem, to już niczego nie zmieni, a nie ma sensu wzmacniać negatywnych reakcji.

taką żywą kurę kupiłaś, czy padline? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BratKat, taki Burzum w brzuchu, że potem trzeba lecieć na Dark Throne :twisted:

Ja dzisiaj na kolację śledzik i kanapka z szynką, mam nadzieję, że mięsko dobrze mi zrobi.

Pouzupełniałam formularze, narysowałam żart rysunkowy, który jest tak suchy, że tylko mnie śmieszy, przejrzałam oferty pracy, część odznaczyłam, żeby na nie potem odpowiedzieć, byłam w sklepie po pstryczki-elektryczki, biorę tylko zestawy z wyprzedaży, bo jak bym zaczęła każdą część z osobna dobierać, to bym ładnie popłynęła... Zrobiliśmy dużo gniazdek, żebym nie musiała się ograniczać z ustawianiem sprzętów :oops: Wcześniej był jeden kontakt na cały pokój, od przodu zasłaniała do szafa, od boku parapet i jeszcze pięknie iskrzył :zonk:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi