Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Kolega Ḍryāgan, jak widzę, miga się od obowiązków! :lol:

Na najbliższej Radzie Pedagogicznej zostanie to rozpatrzone i w ramach nagany przydzielimy podwójną ilość godzin z tej ukochanej historii. :P

Żadnych okienek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halucynka to czemu nie idziesz za Przedszkolankę ? :P;)

Neon, u mnie to różnie. :D Teraz zaraz chyba walnę się w chwilkę w kimę.

Wiejskiemu... się spodoba a mnie się to też bardzo podoba te Leśne Licho itd itp :yeah:

Dziękuję i również Miłego Dnia Mirunia :D;) oraz Forumowiczom :D

[videoyoutube=fZCLtOnsXLY][/videoyoutube]

Znam już ten utwór :D zima wróciła.

A wiecie,że wielu Albańczyków mówi po Włosku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :!:

Nie chcę Was martwić, ale od środy powrót zimy i to tak na poważnie. W nocy przewidują nawet -15oC - -20oC w niektórych rejonach.

halucynka, :mrgreen::great:

Spacer zakupowy zaliczony. Byłam w Wola Parku. Lubię tam zaglądać w poniedziałki, bo jest mniej ludzi. Kupiłam ramkę do zdjęcia i wpadłam do home&you po prezent dla znajomej. Kupiłam ładną serwetę na stolik kawowy w kolorze lawendowym, z delikatnym haftem. Takie zakupy lubię, gdy nie muszę przedzierać się przez tłum ludzi. Byłam w Sephorze i Douglasie, ale tylko w celu zaspokojenia potrzeb zmysłu węchu :D , bo kupować zamiaru nie miałam. I tak w ciągu godziny udało mi się załatwić wszystko...

Kolejny dzień mija spokojnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyklopka o tak! Purpurowy, Przysposobienie Obronne jak znalazł :D;) Ma powrócić i dobrze, się załapie :P

Wiejski filozof, hu hu ha idzie Zima zła :twisted::mrgreen: Kopcić będą więcej, nic dobrego z tego niestety nie będzie. Chociaż bardzo lubię Zimę :)

Zgłaszam się jako Nauczyciel Muzyki ( bez nut, bo ich nie znam ) i jeszcze coś tam, to wyjdzie w praniu :bezradny:

Mamy dwóch graczy na gitarze Cyklopka i Purpurowy i wokal BratKat :mrgreen::lol::D;)

Może ktoś jeszcze ? Wymyślcie, jaki gatunek muzyczny i nazwa zespołu. Ruszamy :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Purpurowy ma WOS, ale damy mu drugi etat - Edukacja o Bezpieczeństwie ( tak to się teraz nazywa).

Ḍryāgan, mirunia, Szaleństwem podszyte miał mieć historię, bojam się go wpuścić w coś innego... :mrgreen: Może ZPT...

halucynka, :D

misty-eyed, Może być minus 15 , byleby było słońce i śnieg. :smile: Fajne zakupki, lubię takie "wnętrzarskie".

Carica Milica, To wkurza, ale masz dzięki temu jeszcze chwilkę na powtórki.

Ogarnęłam siebie i swój brzuch i poleciałam na herbatkę i ploteczki z koleżankami przed pracą. Pysznego Rooibosa pochłonęłam. :105: Kawy na mieście już pijać nie będę, wszak najlepszą robię sobie w domku. Wczoraj nawet zamówiłam syrop piernikowy. :great:

Zaszłam przed robotą do rosska pomalować sobie usta, bom całą szminkę zżarła 8).

Zepsuł nam się czajnik w pracy, no masakra, jak tu pracować bez kubasa z ciepłym napojem... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada, lepiej Przysposobienie Obronne, które znowu ma powrócić :yeah:

Purpurowy, no chyba żartujesz sobie :?: Takie coś trzymasz w szafie ? a ja nie mam papieru toaletowego :twisted::mrgreen::lol::D

Zostań lepiej przy muzyce może co ? :P

Miałem najbardziej wkurzającego Nauczyciela, właśnie z Przysposobienia Obronnego. :twisted:

Inni byli zabierani na strzelnicę, a my musieliśmy się kisić w budzie :twisted::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, no chyba żartujesz sobie :?: Takie coś trzymasz w szafie ? a ja nie mam papieru toaletowego :twisted::mrgreen::lol::D

Zostań lepiej przy muzyce może co ? :P

Miałem najbardziej wkurzającego Nauczyciela, właśnie z Przysposobienia Obronnego. :twisted:

Znaczy tam w szafie... w skrzyni na strychu trzymam. :mrgreen: Kolekcjonuję takie rzeczy, część wyposażenia miałem po członku rodziny, część dokupiłem i leży sobie taka kolekcja. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, nie moje klimaty nawet na kolekcję :twisted::mrgreen:

Kiedyś chciałem kolekcjonować Polskie rzeczy z czasów I i II Wojny Światowej.

Tak z innej beczki. Kto pamięta grę: Piłkarzyki na sprężynkach ? :yeah:

No i co z tym Zespołem ? Może coś o tematyce nerwica ? :P

To by było szaleństwo :twisted::mrgreen::lol::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie ma to jak domowa kawka! :great:

Dobra, zabieramy Ci to ZPT i dodajemy Purpurowemu, żeby nas czasem nie "wypałował" mając nadmiar godzin PO. :mrgreen:

Zaraz założę swój milicyjny mundurek i zrobię Wam takie przysposobienie obronne, jakiego żeście nie mieli od 1981r. :twisted:

Purpurowy, uważaj! :pirate: Byłam mistrzynią w szkole w strzelaniu z KBKS-u oraz wicemistrzynią w zakładzie pracy z KBKS i Tetetki. Zdobyłam puchar prezydenta miasta! To były czasy... miało się to oko! Wojskowa grochówka, bigos... :yeah:

Schowaj ten mundurek na gorsze czasy. :time:

tosia_j, przecież Cyklopka odpowiedziała Ci, że tylko wybiegła i nie wróciła już do szkoły. :mhm:

misty-eyed, fajny prezencik dla znajomej i spacer do pachnących sklepów też przyjemny. :D

A o powrocie zimy słyszałam, niestety. Byleby słońce było, to kożuch wyciągnę i cieplejsze kozaki... damy radę! ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nie ma to jak domowa kawka! :great:

Dobra, zabieramy Ci to ZPT i dodajemy Purpurowemu, żeby nas czasem nie "wypałował" mając nadmiar godzin PO. :mrgreen:

Zaraz założę swój milicyjny mundurek i zrobię Wam takie przysposobienie obronne, jakiego żeście nie mieli od 1981r. :twisted:

Purpurowy, uważaj! :pirate: Byłam mistrzynią w szkole w strzelaniu z KBKS-u oraz wicemistrzynią w zakładzie pracy z KBKS i Tetetki. Zdobyłam puchar prezydenta miasta! To były czasy... miało się to oko! Wojskowa grochówka, bigos... :yeah:

Schowaj ten mundurek na gorsze czasy. :time:

Spoko, tak jak pisałem, ja jestem tylko kolekcjonerem rzeczy z tamtej epoki, niekoniecznie o charakterze militarnym. ;) RTV i AGD przygarniam równie chętnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani, ja z informacją nie na temat przychodzę, otóż, jeśli macie jakiekolwiek dolegliwości brzuszne :) , polecam kaszę jaglaną /w torebkach z Biedronki /, ugotowana z łyżką oleju - przechodzi, jak po dotknięciu czarodziejską różdżką :yeah:

mirunia, tosia_j, Purpurowy, serdecznie Was witam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi