Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, a u nas taka mała mieścina, to wszystko takie upakowane, niewiele miejsca jest i może dlatego, jakiś rodzaj klaustrofobii, zresztą te babki które tam pracują to jakieś kwaśne są :bezradny: wy to macie luksusy, może kiedyś zawitam do takiej bibloteki, która łączy stare książki z nowoczesnym podejściem do ich odkrywania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, za duży rozstrzał tematyczny, nie wiedziałabym na czym się skupić i katowałabym w efekcie gotowanie łącznie z grupą męską... :P ( albo naprawianie suszarek... ;) )

neon, Kuszące, ale zbytnie ryzyko szybkiego wypalenia... :smile:

misty-eyed, Ja chciałabym, żeby ktoś fachowym okiem czasami spojrzał z boku. Tak raz na pół roku powiedzmy. Czasami nie mogę sobie ufać... ;)

cyklopka, Bojasz się, że będzie Cię namawiać na dalsze spotkania? Utniesz to jednym zdaniem, zgodnym z prawdą - nie mam na to pieniędzy. A wypadałoby zrobić króciutkie podsumowanie i dostać parę rad na drogę. No i inny komfort psychiczny z takiego rozstania. Ale to moje zdanie.

Godom i godom, a wanna się sama nie napełni....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, :papa: , dokładnie... :D A Ty kto, pani od angielskiego? :smile: ( w której kochają się z kolei wszystkie chłopaki? ;) )

A to ja, ale nie wszystkie chłopaki, tylko łobuzy.

cyklopka, No cóż... :bezradny: nadal pozostaje sakramentalne - ale nie mam kasy na dalsze spotkania, muszem kupić meble. ;)

No mam swoje wydatki i sprawy, którymi się muszę zająć sama :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemanko Forumowicze :)

Mnie się bardzo podobała Pani z Niemieckiego i WF :D i kilka innych Nauczycielek :P

Instruktorka z praktyk była ładna, ale delikatnie mówiąc nie przepadałem za nią a mało tego nagrabiłem sobie u niej :mrgreen:

Instruktorka powiedziała, ze fajny chłopak jestem tylko mam złe towarzystwo :lol: Oi tam Aniołkami nie byliśmy, ale żeby zaraz złe towarzystwo :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Ale zima się znowu zrobiła, nasypało na biało...

Śniadaniuję w pracy i zerkam do Was, a tu co??? Etaty pedagogom przydzielono i nie wszyscy się jak widzę zgadzają z tym. No tak, historyk i matematyk mogą się wykluczać.

Ja z kolei polonistka :shock: ... mogę dyktanda robić, czemu nie?

A błędów ewidentnych nie znoszę, kłują mnie po oczach... bardzo! Czasami gdzieś, komuś poprawię i nie widzę nic w tym złego, wszak uczymy się całe życie. :bezradny:

Mogę być też panią od geografii - lubię podróże w realu i palcem po mapie też! :D

A kosmostrada pasuje na biolożkę - lubi pitaszki i inne wróblaski... sieje, sadzi i goni ślimaki w ogródku, zna anatomię wielu ryb morskich i kur wiejskich. :D:D A zpt - to dodatkowa fucha. :yeah:

To wracam do roboty.

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Halucynka to czemu nie idziesz za Przedszkolankę ? :P;)

Neon, u mnie to różnie. :D Teraz zaraz chyba walnę się w chwilkę w kimę.

Wiejskiemu... się spodoba a mnie się to też bardzo podoba te Leśne Licho itd itp :yeah:

Dziękuję i również Miłego Dnia Mirunia :D;) oraz Forumowiczom :D

[videoyoutube=fZCLtOnsXLY][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Ḍryāgan, Oj to nie chodzi o wykształcenie, tylko osobowość... Tobie można powierzyć matematykę z czystym sumieniem. To w sumie komplement. ;)

neon, Jo, znowu bury dzień dodałabym...

mirunia, Geografia oczywiście może być, ale pasujesz na ambitną i zaangażowaną panią od polskiego. I heloł, takiego ważnego przedmiotu nie powierzamy komuś przypadkowemu. :D I możesz prowadzić kółko krajoznawcze. :angel:

A wiesz, że biologia jest si. Dajcie spokój z tym ZPT :D , to już wolę wziąć WF.

Ech chociaż biało masz, przynajmniej ładnie.

halucynka, Mamy zerówkę - może być? :smile:

Deczko się snuję... :bezradny: Trochę mi brzuch dokazuje, a tu trzeba będzie do pracy.

Miłego początku tygodnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi