Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Tosia, a spróbuj może napisać temat na forumprawne.org, jak podziałać w tej sprawie, co powiedzieć przez telefon jak będziesz tam dzwonić, jak argumentować, czy jest jakiś przepis na który można się powołać, żeby było dla was najlepiej i żeby Dominik nie musiał się stawiać w tym gmachu sądu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwonilam do szwagierki ktora jest znajomą przewodniczacego skladu orzekajacego i mam pojutrze zlozyc jeszcze raz prosbe o bieglych w domu

:hide:

nienawidze zalatwiac po znajomosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, świnto prowda :D A wiesz są trzy prawdy, tyż prowda, świnto prowda i gówno prowda :mrgreen:

Jeszcze jest Komsomolskaja Prawda.

Melduję, że jest źle. :roll: Chyba rzucam terapię, bo koszty, koszty, koszty, a doszłyśmy już do tego, że mam sobie stawiać konkretne cele, tru tu tu tu, to nie warto się spotykać, żeby tylko podsumowywać bieżące sprawy.

Radio internetowe nastawione na Elektryczne Gitary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, no naprawdę bekowy filmik :lol:

Szczerze mówiąc, to już mi wszystko jedno, kto wygrywa. Oglądam skoki dla skoków. Za czasów małyszomanii było troszkę inaczej, a teraz to wielka skoczkowa rodzina bierze udział w zawodach i jest fajnie :D Oczywiście, że cieszę się, gdy Polacy wygrywają :yeah:

cyklopka, jak długo chodzisz na terapię?

W końcu muffinek nie piekłam, ale wyszłam po owoce i na spacer. Jest przyjemny wieczór, wiatru brak a i temperatura nie za niska...

Chyba ogólnie mam gorszy dzień, lekki dołek, smutek - przejdzie, wiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przychodzi taki dzień w życiu człowieka, gdy panująca wokoło nieustająca ciemność odbiera mu zupełnie siły i chęci. I wtedy może go uratować tylko jedno - filiżanka wyśmienitej kawy. W tym celu człowiek udaje się do salonu ze sprzętem AGD i nabywa profesjonalny ekspres do kawy, oraz paczkę dobrej kawy. :mrgreen:

Po długich przygotowaniach i moim rozeznaniu w temacie nareszcie to zrobiliśmy. Mam wymarzony ekspres w domku! :yeah::yeah::yeah: Raty wyszły nieobciążające i bendem baristom! :great:

Ściskam Wszystkich, jeszcze wpadnę, ale teraz idę spróbować zrozumieć instrukcję... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, to dość rzadko. Rozumiem Twoją sytuację. Miejmy nadzieję, że niedługo to się zmieni i będziesz mogła rozpocząć terapię nieodpłatną.

Ja chodziłam raz w tygodniu przez 6 miesięcy. Wydawało mi się, że to było za rzadko. Trafiłam do fajnego prywatnego ośrodka, w którym prowadzone były również terapie w ramach NFZ.

Jerzy62, lepiej się czujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ nasza Spamowa jest bardzo kulinarną wyspą, to znalazłam przysmak wyspiarzy: :D

Może być smaczne... :zonk:

[videoyoutube=c2DgAcRcYWg][/videoyoutube]

kosmostrada, sprawiłaś sobie nie lada przyjemność :great: ale będzie frajda dla podniebienia!!!

Jutro pewnie będzie próba generalna i delektowanie się :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, a to nie w tym rzecz, że ja chcę na NFZ, tylko że trudno określić, czego potrzebowałabym teraz od terapii/terapeuty. Bo w przeszłości już nie grzebiemy. Omawiać sprawy bieżące, plany? Bez sensu. Natomiast pewnych kwestii, które mnie autentycznie przeszkadzają, to nawet nie ruszyło i już nikt ich nie traktuje poważnie, tak że nie będę się więcej ośmieszać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, to raczej są zewnętrzności :mrgreen: ale filmik ciekawy, jak przygotowują do jedzonka. :105:

Podoba mi się sposób przyrządzania przez tego "kucharza". :D

Zdrzemnęłam się po skokach i nie wiem co w nocy będę robiła... może jakaś stróżówka jest dzisiaj nieobsadzona? :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, nie twierdzę, że terapia NFZ rozwiązałaby Twoje problemy... Może powinnaś zmienić terapeutę w ogóle, który inaczej spojrzy na Ciebie i to, co Ci przeszkadza? Ośrodki psychoterapii pracują pod nadzorem superwizorów, to mnie przekonuje jakoś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to bym jadła z przyjemnością, garściami - na pewno smaczne. :yeah: Fajna łyżka cedzakowa :D

[videoyoutube=6MEHR4Act6k][/videoyoutube]

[videoyoutube=3jTfZJA-DuA][/videoyoutube]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, jak polacy wygrywaja to u mnie radosć jest podwójna ;)

mirunia, a co to nawet nie chcę patrzeć, jakieś wnętrzności czy co?

to są kozie jaja smażone w głębokim oleju kokosowym :D i prędzej bym dał sobie małego pociąć w talarki, niż to włożył do ust :D

kosmostrada, no to teraz kawa z pianą na dwa palce :great: mój szwagier kupił automat i takie cudeńka robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi