Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Nadal ślisko jak cholera i nadal wężykiem. :bezradny: Ale zakupy zrobiłam, wprawdzie w pobliskich sklepach, nie w kauflandzie... bo bym wyrżnęła orła z siatami.

Zaraz biorę się za kluski śląskie, ziemniaki wczoraj ugotowałam. Zrobię więcej i zamrożę trochę, będą jak znalazł po powrocie z pracy.

A tak w ogóle, to sucho, mroźno i pochmurno.

W nocy wstawałam ze dwa razy, bo jakoś dziwnie spałam na raty. Za to rano pospałam dłużej. Dobrze, że to sobota.

tosia_j, mąż ma świetny pomysł, tylko faktycznie szkoda chłopaka.

Cześć neon !

Udanej soboty, dobrego nastroju!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Ja to tylko wpadam się odmeldować. Moja lichość fizyczna przechodzi już wszelkie pojęcie. Zrzucam na brak światła, pogodę, ale trochę stracham... :zonk:

Jest czarno, trzeba palić światło cały dzień . Niedługo kurfa zorzy polarnej się doczekamy w tych ciemnościach...Wiem, że nic na to nie poradzę, ale już mnie to złości.

Wróciłam z miasta, ale tempo i ruchy starowinki.

Musiałam zarzucić Claritinę, bo zawsze po czyszczeniu u kosmetyczki mam reakcję alergiczną - twarz czerwona i pali. Ale lek zadziałał i jest lepiej.

Miłego weekendu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mowi sie cyganie tylko ludnosc romska

niech mnie ktos upewni ze załatwiam normalne urzedowe sprawy, a nie jestem pomiatana przez urzedy :why::idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Mnie już też te ciemności egipskie dają sie we znaki. chciałoby sie wnieść reklamacje, tylko do kościoła nie chodzę.

Purpurowy, Ty czasami nie mieszkasz w jakimś Taborze cygańskim :mrgreen::D skoro piszesz, że takie Slumsy u Ciebie ?

Sprawa z cyganami wygląda tak, że już dawno stwierdzili że w takim pieprzniku nie będą żyć i wyjechali stąd.

hahahahahaha aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha mózg rozjebany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Oglądam skoki z przyjemnością :D , może to przyćmi choć trochę fatalne samopoczucie. Ospałość, drażliwość, niechęć do wszystkiego towarzyszą mi dzisiaj od rana. Co za dzień...

Doskonale rozumiem Kosmostradę...

Mam nadzieję, że to tylko zmiany pogodowe mają taki wpływ negatywny na mnie :mhm:

Ale co zrobić? Chyba dobrze, że jakieś obowiązki są, bo inaczej człowiek nie ruszyłby się ani z domu, ani po domu.

Obiad już konczę, troszkę później, bo i później trochę wstałam dzisiaj. Chyba zrobię muffinki, bo mam sporo produktów. Wykorzystam różne rodzaje mąki i bakalie. Jednak zabiorę się za to po skokach :D

mirunia, dzisiaj już wypróbowałam nowy żel, bo miałam napięciowy ból kręgosłupa szyjnego. Czekam na działanie...

Okazało się też, że jego producentem jest Alpa, czeska firma, która produkuje również tzw. francówkę leśną, akurat też zakupiona przeze mnie, w zastępstwie amolu.

Idę podać obiad, miłego popołudnia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tosia, a spróbuj może napisać temat na forumprawne.org, jak podziałać w tej sprawie, co powiedzieć przez telefon jak będziesz tam dzwonić, jak argumentować, czy jest jakiś przepis na który można się powołać, żeby było dla was najlepiej i żeby Dominik nie musiał się stawiać w tym gmachu sądu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zadzwonilam do szwagierki ktora jest znajomą przewodniczacego skladu orzekajacego i mam pojutrze zlozyc jeszcze raz prosbe o bieglych w domu

:hide:

nienawidze zalatwiac po znajomosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, świnto prowda :D A wiesz są trzy prawdy, tyż prowda, świnto prowda i gówno prowda :mrgreen:

Jeszcze jest Komsomolskaja Prawda.

Melduję, że jest źle. :roll: Chyba rzucam terapię, bo koszty, koszty, koszty, a doszłyśmy już do tego, że mam sobie stawiać konkretne cele, tru tu tu tu, to nie warto się spotykać, żeby tylko podsumowywać bieżące sprawy.

Radio internetowe nastawione na Elektryczne Gitary.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, no naprawdę bekowy filmik :lol:

Szczerze mówiąc, to już mi wszystko jedno, kto wygrywa. Oglądam skoki dla skoków. Za czasów małyszomanii było troszkę inaczej, a teraz to wielka skoczkowa rodzina bierze udział w zawodach i jest fajnie :D Oczywiście, że cieszę się, gdy Polacy wygrywają :yeah:

cyklopka, jak długo chodzisz na terapię?

W końcu muffinek nie piekłam, ale wyszłam po owoce i na spacer. Jest przyjemny wieczór, wiatru brak a i temperatura nie za niska...

Chyba ogólnie mam gorszy dzień, lekki dołek, smutek - przejdzie, wiem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi