Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

ale tu chodzi o buzię i usmiech ;)

no tego nie kupie ;)

Purpurowy, i na akustyku ponoć trudniej sie gra. tzn łatwiej sie przesiąść z akustyka na lektryczną niż z elektryka na akustyka. ja oddałem 3 głosy, a jakbym miał wiecej głosów to i więcej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Późno zajrzałam dzisiaj, bo spałam do południa. Organizm regeneruje się i potrzebuje snu :D najwyraźniej. Cieszy mnie to, bo dość długo miałam problem z bezsennością, a teraz, przy okazji zdrowienia, dochodzę do normy, być może?

Po 21 wybrałam się po zakupy, trochę dalej od domu niż zwykle, ale czułam się super. Nie odczuwałam lęków w ogóle, nie miałam zawrotów na przejściu dla pieszych. I jak tu się nie cieszyć, gdy z dnia na dzień coraz więcej oznak normalności obserwuję u siebie :lol:

neon, dla mnie jesteś numer one, ale rozumiem, że gusta są rożne i całe szczęście, bo co to było, gdyby wszystkim jedno się podobało :mrgreen: Są jeszcze dwaj panowie, na których głosowałam :D i cieszę się, że głosowanie zmierza w dobrym kierunku... :D Bawimy się, fajnie jest... :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Ludkowie!

Purpurowy, :mrgreen:

Mirunia - Rajtki kazałaś nałożyć, to nałożyłam... ale mam spódniczkę... :smile:

neon, A jakiż to wysiłek?

wiejskifilozof, Mówiłam, że imbir do herbatki to jest to. I jeszcze ku zdrowotności!

U mnie też buro i paskudnie - brzydactwo naokoło, a zimnica, aż doopkę ściska. Jakoś człowiek lepiej znosi ten mróz, jak śnieżek i bajkowo naokoło.

Miłego dzionka!

Zamierzam,dziś pić herbację i miodek i imbirek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi