Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, A jakiż to wysiłek?

intelektualny :D nauka angielskiego , ale dzisiaj taki muł że sobie odpuściłem i zrobiłem zaległe prace. wymieniłem uszkodzony przewód ethernetowy, i przeciągnełem przewód antenowy do salonu pod listwami przypodłogowymi wedle życzenia. niektórzy są wygodni i telewizor w sypialni to za mało ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj jak ludziska dziś narzekają, a że głowa, a że kości...

Jest dziwna aura, bo rano trawniki były pokryte szronem, a u mojej mamy głębiej w ląd podobno wszyściutko w białych igiełkach. Znaczy wilgoć. :bezradny:

Ale mam zamuł...

Zaraz robię to sławetne tofu, pierwszy raz z tego przepisu, zobaczymy, bo fanką tofu nie jestem i jest to kolejne podejście po latach... :zonk:

Przyszła pensja. Umówiłam się na jutro do kosmetyczki. :yeah:

neon, A ja już wyobrażałam sobie, że prężysz ciało na siłce... :D No ale za kablomiszcza dziś byłeś. ;)

Purpurowy, Cały Ty... ;)

tosia_j, Też miałam jakieś okropne wizje... :roll:

Carica Milica, A jak poszło wczoraj, zaliczyłaś, czy przełożyłaś termin? I tak jesteś wielka, że na tych prochach działasz i to z takim skutkiem!

mirunia, Brawo Ty! A jak na wieczór, troszkę otępienie minęło? Bo mnie trzyma i to równo. :bezradny:

Little Red Fox, Oczywiście, że Cię pamiętam! Co u Ciebie, oprócz braku czasu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a gdzież tam przeszło :bezradny: właśnie wstałam z drzemki 1,5 godz. i czuję się , jakbym cały dzień rowy kopała, a na głowie ciasny kask. :hide:

Co za dzień? :shock:

Idę zrobić sobie mocnej herbaty, może mnie trochę podniesie do pionu i odmuli.

neon, nie inaczej, jak kablomiszcz. :lol:

Carica Milica, właśnie, jak poszło wczoraj?

Little Red Fox, cześć Lisiczko, pamiętam. :D

tosia_j, Purpurowy, dobry wieczór!

O tak! Zaczęło się wiercenie udarem u sąsiadów, chyba tego nie wytrzymam, wszystkie zęby mnie bolą!!! :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

głównie w domu siedzę, jakoś po porodzie życie towarzyskie nie kwitnie :P

jakiś kryzys ostatnio mnie naszedł i walczę z czarnymi myślami, może na wiosnę jak się cieplej zrobi będzie łatwiej ;)

jak to jest że mimo adblocka wyświetla mi się pierdyliard reklam tutaj??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Późno zajrzałam dzisiaj, bo spałam do południa. Organizm regeneruje się i potrzebuje snu :D najwyraźniej. Cieszy mnie to, bo dość długo miałam problem z bezsennością, a teraz, przy okazji zdrowienia, dochodzę do normy, być może?

Po 21 wybrałam się po zakupy, trochę dalej od domu niż zwykle, ale czułam się super. Nie odczuwałam lęków w ogóle, nie miałam zawrotów na przejściu dla pieszych. I jak tu się nie cieszyć, gdy z dnia na dzień coraz więcej oznak normalności obserwuję u siebie :lol:

neon, dla mnie jesteś numer one, ale rozumiem, że gusta są rożne i całe szczęście, bo co to było, gdyby wszystkim jedno się podobało :mrgreen: Są jeszcze dwaj panowie, na których głosowałam :D i cieszę się, że głosowanie zmierza w dobrym kierunku... :D Bawimy się, fajnie jest... :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi