Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nie najezdzajcie na biednego nalesnika, człek załozyl temat ktory juz w temacie ma wpis oberza a jak wiadomo oberza byla gospoda gdzie bylo mało intelektualnie a wrecz prymitywnie. Co do obrzucania gownem tam jak ktos napisał sa tacy co sie lubia w takim taplac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oberza byla gospoda gdzie bylo mało intelektualnie a wrecz prymitywnie

Czyli chcesz przez to powiedzieć, że jestem prymitywem...ciekawe.

chce przez to powiedziec ze jaki autor tematu taki kram. Tak samo w Pl mozna bic brawo K. a mozna isc prostestowac z Kodem. Kwestia wyboru :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, trzeba oko zrobić na wyjście.

ZAŚ CYKLOP?! :shock:

Ja podobnie jak mirunia dzisiaj przyjemności spożywcze, trochę śmieciowego, trochę delikatesów.

Wyszłam dzisiaj z pracy w stylu "paczcie jak wychodzę dzwiami i nie wracam".

Potem małe zakupy, a potem spotkanie u kumpla, wymieniane się produktami spożywczymi, dostałam parę fajnych rzeczy na święta, smalec gęsi i kostkę bakalii. Ugotowaliśmy też karmel i nadziali czekoladki. Poznałam jego koleżanki z pracy, tak że chyba kontakt z żywymi ludźmi zaliczony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Pochmurno, czarno i depresyjnie. Niby spałam całą noc dobrze, a mimo to wstałam zmęczona. Muszę się rozruszać i powoli rozpędzać dzień i moją aktywność.

Widzę, że jest bardzo ślisko, ludziom rozjeżdżają się nogi i idą krokiem posuwistym raczej... jakaś mgła, mżawka przymarza i robi się lodowisko. :shock:

Umyłam głowę i muszę trochę odsiedzieć w chałupie, kawkuję. Dzisiaj w planie ubieranie choinki... trochę się zejdzie na tym tworzeniu świątecznego drzewka, ale będę miała z głowy w przyszłym tygodniu. :D

tosia_j, bezsenność się zaczęła? może dzisiaj dasz radę pospać...

A co u Was, co będziecie dzisiaj porabiać i jak samopoczucie?

Miłej i dobrej niedzieli! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi