Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

namęczyłam się dziś przy robieniu rzeczy A i robieniu rzeczy B, której nie chciał robić nikt. myślałam, że usłyszę jakieś "okej, oo! dobrze że to już ogarnięte" i cóż....i zamiast tego "ok" dostałam opiernicz za "przeszłościowe sprawy". Ja nie oczekuję jakichś niewiadomo-jakich pochwał i bicia brawo i rozpływania się nade mną. Po prostu chciałam usłyszeć to "okej" , a nie wywleknięcie jakichś błędów z przeszłości. takie sytuacje mnie rozwalają i utwierdzają w przekonaniu że co bym nie zrobiła i tak inni widzą tylko moje błędy i wady.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia hej , hej :D:D:D W przyszłym tygodniu będzie już śnieg , a z wczoraj na dzisiaj zmiana frontu . Ale ja sama też dokładam do tego złego samopoczucia (mało odpowiednia lektura!) . Martwię się , jak się uda zorganizować ze świętami w nowym domku . Czy sobie poradzę z wszystkim itepede. Wcześnie mnie "bierze" , prawda?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karolina66, No czasami tak chwyci... Ale zobaczysz, odczepi się...

A co to za mały perfekcjonista dochodzi do głosu, w dodatku już w listopadzie? :time:;)

mirunia, Ruskie też bym zjadła... Ja w ogóle to cały dzień dziś jem... :hide:

HoyaBella, może zmiana środowiska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, O ło matko, też robisz Wigilię? No to się Dziewczynki razem powspieramy!!

Dziś każdy coś przynosi i jednak jest dużo lżej, niż samemu wszystkie potrawy robić... Już coś.

Dziewczynki jesteśmy świetnymi organizatorami z darem kuchennym, więc najważniejsze to nie wpaść w amok i samemu nie odebrać sobie przyjemności i mam nadzieję, że będziemy się wzajemnie na tym łapać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, oj to czeka Cię duuuużo pracy! Ile osób masz ugościć w Wigilię?

Same zakupy przynieść do domu, to spory wysiłek.

Masz rację Kochana, że najważniejsze to znaleźć winowajcę złego samopoczucie :D Robi się trochę lżej na duszy...

Karolina66, u mnie ze świętami nigdy nic nie wiadomo. Dlatego jedynie wcześniej kupuje prezenty, a co do spożywczych zakupów - zwlekam do ostatnich dni, oczywiście wcześniej planując co ew. zrobić.

kosmostrada, ja zwykle zajadam stresy, a to jest straszne, bo mi kilogramy lecą /do góry oczywiście ;) /okropnie :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja raczej nie będę gadać o świętach, bo nie lubię przygotowań świątecznych bez radości. W ogóle według liturgii okres świąteczny trwa OD świąt DO Trzech Króli, a nawet do końca stycznia, a nie od połowy października DO wigilii.

W ogóle czaicie? KRÓLIK to jest mały KRÓL. Dlaczego? Co on ma w sobie królewskiego?

W pracy było zupełnie znośnie. Potem pojechałam na terapię. Terapeutka tłumaczyła mi po co trzeba rozmawiać do ludzi i jak się za to zabrać. Bo ja: a) nie chcę powiedzieć czegoś głupiego albo błędnego, to czasem nie mówię; b) czasem jak sobie ułożę w głowie jakąś opinię, spostrzeżenie, to mi zupełnie wystarczy, że sobie pomyślałam, po co to jeszcze na głos powtarzać. Taka specyfika mojej choroby.

Też bardzo chcę iść na Fantastyczne zwierzęta, ale zablokowali mi facebooka (oczywiście za niewinność). To jak ja teraz zapytam kto że znajomych ma czas? :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Tella, ja nie lubię tego, że ludzie zachowują się jakby musieli, jakby jakaś siła zewnętrzna im kazała, czy chcą czy nie chcą.

A ja bym mogła nawet barszcz w proszku z plastikowego kubka i zimnego krokieta, gdyby tylko mieć dobry nastrój i bezkonfliktową atmosferę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi