Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj był trudny dzień. Mnóstwo aktywności a chyba powinienem siedzieć w domu na dupie, żeby ochłonąć po wczorajszym stresie. A ja rano spacer samemu po ulicy, później przyjechał właściciel z kluczami. Po południu taksówką na parking i stamtąd na Targówek do Jarka. Pospacerowałem po Targówku, później wróciłem do siebie, następnie spacer z Karolem do Centrum, później zakupy w Carrefour, potem Chińczyk i pod wieczór wizyta w klubie. A teraz czuje jak mi się kręci w głowie - pewnie od tego piwa 0,05% i jestem wylękniony. Może lepiej jest siedzieć w domu na dupie, ale najtrudniej się wysiedzieć na dupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jak tam Kochani Wam mija dzionek?

Ja w telepawce, ale nie lękowej, tylko takiej, że mnie nosi. Aż mnie mdli i serducho boli. Ale co zrobić, jeno czekać na zmianę... :bezradny: Siedzę w pracy i coś tam dłubię. Nic mi się nie udało przedpołudniem zrobić, tylko z psem poszłam na słoneczko.

Dziwnie mi czas ucieka. Macie też tak, że w chwilach różnych jazd jesteście jakby poza czasem? :shock:

Tella, Czy oczekujesz jakiejś odpowiedzi? Czy może ulgę Ci przynosi samo pisanie? Bo ja absolutnie nie wiem, co Ci napisać - nie wiem, z czym się zmagasz, czy się leczysz, co się dzieje w Twoim życiu, w jakim przedziale wiekowym jesteś, nic, więc jak się ustosunkować... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi