Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, No i Kochana mam pretekst do odwiedzania lumpka, jest mi absolutnie niezbędny jasny płaszcz, albo np. czerwony! :D

Coś niesamowitego z tym autobusem, że tak pięknie poszło... :105:

Tak myślałam, ze emocje związane z samym pogrzebem przesłonią wszystkie inne.

wieslawpas, Ale zobacz przeżywasz sprawę zepsutego komputera z zeszłego tygodnia, co już jest załatwione i nieaktualne, to jak masz mieć spokój?

Sama się zastanawiam, czy nie pójść w poniedziałek na groby... Z rodziną i tak się zobaczę, bo przychodzą do nas na obiad.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieńdoberek ;)

Nawiązując do opowieści Caricy odnośnie męsko-damskiej przyjaźni, to ja dodam, mój Przyjaciel moim Mężem został :lol:

I oto przykład jak jest z tą przyjaźnią damsko/męską, moim zdaniem zawsze istnieje podtekst seksualny. Bo nie patrz tu okiem seksualnym na kobietę, człowiek chyba musiał by chory być :lol:

Dzisiaj niedziela 29.10.2016

Zapowiada się słoneczny dzień.

Miłej niedzieli wszystkim :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, dzis jest sobota ;)

Witajcie :*******

Chyba jutro jak bedzie pogoda podjade na cmentarz do mamy . Dzis jako ze dostalam bilet na targi ksiazki moze na nie skocze . ...A tak poza tym zimno i slonecznie. Oby to slonko sie do jutra utrzymalo.

Macie jakies na dzis plany?

Co do przyjazni damsko meskiej uwazam ze jest mozliwa.Sama mialam kilka takich przyjazni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, jaka niedziela??? :shock: SOBOTA!!!

Dzień dobry!

Buro na dworze, piję kawkę, włączyłam pranie (nie wiem dlaczego strzelił mi korek przy włączaniu pralki?) - ale pyknęłam go ponownie i pralka chodzi.

Jak się pozbieram do kupy, to pójdę na zakupy. :D

Miłego dnia!

Płatuś, witaj, fajnie, że masz słońce, może u mnie trochę później się przejaśni?

Dzisiaj w nocy zmiana czasu, pośpimy o godzinę dłużej.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, mirunia, czesc Dziewczynki :*********

tosia_j, ano to mozliwe :lol::lol: ale dobrze wiedziec Ze nie tylko mnie myla sie czasami dni tygodnia :D:D

mirunia, tez musze sie wybrac na jakies zakupy bo lodowa pustkami swieci. No i skonczyl mi sie plyn do demakijazu ...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, cześć Tosiu!

platek rozy, ja lubię na wiosnę zmianę czasu, bo jest dłuższy dzień i wcześniej wychodzę z pracy. A teraz faktycznie będziemy po ciemnościach wracać z roboty i też popołudnie mam śpiące i leniwe. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, Dalia tez sie tak trzyma i ceny ma niestety takze kolo 180 zl za stanik ...Triumphy mialam tyle ze u mnie juz po trzech latach do wywalenia byly ... Zreszta bielizna ogolnie nie jest na tak dlugi czas.... No i ja lubie miec co jakis czas nowa :) Moja siostra co chwile nowe staniki kupuje ale ona kupi gdzie badz bo ma mala miseczke a ja mam maly obwod a miska wielka ... Tak samo mam z obwodem pasa --- pas maly , biodra szerokie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi