Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Purpurowy, nie wiem co Ci doradzić... trochę głupio skakać przez mur (już był taki jeden), a nie wiadomo, czy wolno robić zdjęcia. Może zadzwoń do tej Gminy i zapytaj.

Hmm, w sumie lepiej się ich spytać o zgodę. Samo wtargnięcie na teren to pół biedy, ale może być trochę przypał o te zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, A dziękuję, doszło, właśnie trochę promyczków się na wieczór przebiło... :smile:

Mleczka nie próbowałam, pyłek kiedyś nabyłam od pszczelarza, ale niestety delikatnie mówiąc smak nie powalał, a jakoś nie kręci mnie łykanie jak lekarstwa... :smile: Ale podobno bomba zdrowotna.

Kochana rozpieszczaj się , rozpieszczaj, ile wlezie. :great:

Gubienie rękawiczek i parasoli to moja specjalność... :pirate:

Purpurowy, Ja bym zadzwoniła. Ktoś Cię przyłapie i wyjdziesz na wandala... :roll: Będziemy Cię potem w wiadomościach oglądać. ;)

Jak widać nieboszczyk wciąż jest z nami... :D

Chwila odsapki i robię obiad. Muszę raz na jakiś czas przycupnąć, bo to serducho mi dudni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, no tak, za mały jesteś żeby chodzić sam :mrgreen:

Ale bez beki, naprawdę jest tak w deklaracji napisane. Chodzi o to, że po prostu osoba która opracowywała wzór deklaracji nie wzięła pod uwagę że na zajęcia będą chodzić osoby w moim wieku, spodziewali się maksymalnie podstawówki. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ano może trafiłam na jakąś niedobrą partię tego pyłku, zrobię drugie podejście...

Kochana właśnie idę pogrzebać za moim betablokerem, może jeszcze mam. No nie da się funkcjonować. Musiałam się położyć, bo tak mnie dusiło, że mówić nie mogłam. :shock: To nie somatyk, dobrze dzień się zapowiadał. Niestety obawiam, się że to od tych nowych hormonków... I co ja mam zrobić... Kolejny niewypał? Nie ma dla mnie pomocy?... Zawsze musi być coś? :why:

Fajne popołudnie miałaś , dobrze, że udało się podbić energię! :great:

Karolina66, Przesyłam uściski w tym trudnym dniu!

Purpurowy, Mam anegdotę do opowiadania znajomym z tą Twoją deklaracją... :D

tosia_j, J3RZY62, Tylko nie trzaskajcie drzwiami... ;)

Siarlek, Ech też mi brakuje Cyklopki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi