Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry wieczór :D

Mnóstwo nowych wieści - czytam, szkoda, że nie wszystkie pozytywne. Sigrun, witaj Kochana, przykro bardzo... :(

Chociaż dobra praca na pocieszenie...

Purpurowy, spontaniczny pomysł okazał się początkiem zmian :lol: , super-powodzenia!!!

kosmostrada, Kochana, jesteś dzielna bardzo, nie poddajesz się, choć to trudne, wiem ;)

Byłam na późnym spacerze, ale zaczęło padać mocno, musieliśmy wrócić szybciej.

Na jutro mam plany, co się uda, okaże się...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, dziękuję, OK. Byłam, wróciłam wypoczęta, zadowolona. Tylko powietrza świeżego żal ;)

Jak czytałam, odnalazłeś się w tamtych klimatach. To świetnie! Na pewno kontakt z różnymi,młodymi, tak jak Ty, ludźmi, jest ważny...nieoceniony. Czyli powtórka będzie :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, :great: Niech ta lawina ruszy! :smile:

Karolina66, Trzeba przetrwać... :bezradny:

misty-eyed, Dziękuję...***** Czytałam, że wyjazd miałaś fajny, bardzo się cieszę! W zasadzie moje ostatnie wejścia na forum polegają głównie na tym, że wszystkim wszystkiego zazdroszczę... :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada , ja się boję tłumów no i jeszcze te ostatnie zamachy

Jak powiedziałam mojemu ulubionemu uczniowi, że nie lubię tłumów skwitował: "A na koncerty pani chodzi".

A jak powiedziałam, że się boję zamachów, to wieszczył: "Ja się nie boję, w końcu wszyscy umrzemy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Obudziłam się o siódmej na krzątaninę młodego, już nie mogłam uleżeć. Poszłam z futrzakiem. Szarość i chłodek na dworze, ale przyjemne powietrze, więc żeśmy połazili. Wróciłam, to znów trochę na ogródku poskubałam.

Teraz wypiłam kawkę, nastawiłam zmywarkę i zastanawiam się co porobić, choć jak łatwo się domyślić jak zwykle chce mi się tylko spać.

Miłej niedzieli Wam życzę!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani :*********

Wczoraj jednak pojechalam na miasto , do taniej ksiazki i na kebaba. Pozniej na zakupy do carfa. I tam sie czulam lepiej.Dzis bylam tez w Biedrze bo moje zapasy na SDM nie sa jeszcze do konca zrobione.

Pogoda od wczoraj leje i leje i leje . Ciemno jakby byl wieczor. Dzis juz chyba nigdzie nie wyjde.

kosmostrada, Kochana ja tez miewam takie okresy w chorobie ze sie zle czuje i wszystko sprawia trudnosc i ten czas niestety lubi mi sie ciagnac ze 2=3 miesiace , pozniej znow jest lepiej i znow to samo gowno.

Mam nadzieje ze niebaem to minie ale koniecznie badania u ginek porob .

mirunia, u mnie tez paskudnie , poczytam cosik chyba i wlasnie zaparzylam zielona , paproszkowa herbate . Slucham muzy.

Jutro bede 5 godzin do domu wracala bo Tour de Pologne .

Carica Milica, Purpurowy ciesze sie ze wrociliscie tacy zadowolleni! Jednak fajnie epdzony czas daje nam kopa na pozniej :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim :papa:

Agresywna lipa pyli mi pod oknem, a ja zapomniałem łyknąć zawczasu tabletki przeciwalergicznej i jestem zakatarzony. Do tego spałem za długo i mam ciężką głowę.

Zmusiłam się do umycia moich różowych martensów

Chodzi o taki wściekły róż :mrgreen: ? Widziałem kiedyś takie doktorki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Kochana tak :) "Balsamiarke" Taka kontrowersyjna ksiazka .

13690718_1050610285016472_1219710474380088577_n.jpg?oh=37bcaeb577907eac9bf3f4826598d2e0&oe=5824BEB1

Karolina66, Ano ja w tygodniu nie bede miala czasu a tak mam cycki z kurczaka w ilosci sztuk 2 , mieso mielone oraz watrobe z kuraka , passaty pomidorowe do sosow , wode mineralna , jajka , soczewice na zupe oraz ciecierzyce na curry i pomidory w puszkach ... jeszcze dokupie chleb i troche warzyw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, Slonce ja robie z tego przepisu , wychodzi mega aromatyczne i pyszne :105:http://www.mniammniam.com/Curry_z_ciecierzycy_w_pomidorach-21271p.html

Ksiakze wzelam przez przypadek bo nawet nie wiedzialam ze tam jest , dopiero w drodze do wyjscia ja zauwazylam .czytalam opinie ze dobra chociaz wlasnie mocno drastyczna .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi