Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Uprzejmie donoszę, że u mnie też bardzo przyzwoita temperatura. Wróciłam właśnie z psem z długiego spaceru, skorzystaliśmy, że nareszcie dało się tuptać.

Rano nie było na dzielni prądu, co zniweczyło mój sprytny plan zrobienia sobie od rana dobrej kawy z ekspresiku i posnucia się niedzielnie w piżamie z kubasem w ręku.

Głowa boli od zmian pogodowych, ale to nic, procha zażyję i będzie si.

Nie wiem, co będę dziś robić, monsz leży chory, a ja jakoś nie mam eksplozji energii, więc pewnie jakieś drobne domowe zajęcia i luzowanie się.

Ḍryāgan, JERZY62, Heloł Chłopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kochani dzien dobry:********

Ja malo co spalam .. Noga rwie i dretwieje , nie wiem juz co zrobic. Jeszcze chwila i oszaleje .Wczoraj mialam lepsza chwile a od wieczora do tetraz bol jest staly i juz na takim poziomie ze ciezko mi go zniesc.

Kupiilam te witaminki co polecala mirunia dobralam do nich ejszcze b12 bo w tym kompleksie nie ma.

Najgorsze ze wyczytalam gdzies ze jak sie bol tyle ciagnie to sie wytwarzaja jakies zmianyw mozgu i pozniej ciezko to odwrocic :shock::shock: .

We wtorek podejde do lekarki bo bede miala juz do odebrania wynik rtg .

Chyba wtedy ma to sens jechac zeby zobaczyc cos ie dzieje .

Myslicie ze zastrzyki lepiej bede tolerowala niz tabletki>???

JERZY62, Ḍryāgan, u mnie leje ale jest czym oddychac i tez wietrze mieszkanie>

kosmostrada, Kochana :******** a ja zabek i dziaslo????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj to tulam Słońce!!! Tak, mam zupełnie inne nastawienie przez to , że jutro do pracy nie idę. Aż mi się wierzyć nie chce, że nie muszę... :shock: Jeszcze troszkę Kochana i też masz urlop, teraz to już z górki naprawdę.

platek rozy, Bez tego RTG i tak nic więcej lekarz nie wymyśli, na pewno warto poczekać i z wynikiem pójść.

Ciebie też ściskam mocno, wiem jak to jest, jak długo boli.

Wydaje mi się, że zastrzyki lepiej wchodzą. Ja brałam całą serię na te moje ramiona ( już nie pamiętam jak to się nazywało, ale taki tradycyjny kompleks witaminowo- przeciwbólowy) i nie miałam ani rzygu, ani zawrotów. Tylko doopsko bolało. ;)

Dziękuję, ząbek dobrze, wygląda na to, że się zagoiło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, To sie bardzo ciesze ze zabek lepiej :)

Ja sobie hrbate z herbaciarni zrobilam mam taka

Królowa Nocy

Królowa nocy to intrygujące połączenie czarnej herbaty Yunnan i kuszących smakiem i aromatem jagód acai. Pochodzą one z lasów tropikalnych Ameryki Południowej i zawierają prawie wszystkie rodzaje przeciwutleniaczy. Przeciwutleniacze odpowiedzialne są za opóźnianie procesów starzenia oraz mogą hamować rozwój komórek nowotworowych. Owoce acai są bogate w kwasy tłuszczowe pomagające obniżyć poziom "złego" cholesterolu (LDL) i podnieść stężenie "dobrego" (HDL) w organizmie. Drogocenny błonnik w nich zawarty przyspiesza przemianę materii oraz proces trawienia.

Napar charakteryzuje się ciemną głęboką barwą i soczystym, wyraźnie owocowym smakiem.

Składniki: herbata czarna Yunnan, owoc akai, aromat

I normalnie bym kogos pogryzla nachetniej.

Jak ja mam wrocic do pracy w tym stanie? A nie moge juz isc na l4 bo moga mi zabrac ten staz:(

mirunia, Slonce tulam goraco:********* Oby nastroj francowaty minal jak najpredzej .

Ja zaczynam juz byc placzliwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...

U mnie też chłodek przyjemny, ale zawsze pojawi się to a l e. Jestem obolała stawowo /chyba wszystkie jakie są, czuję :hide: /, i tak jak platek rozy, wściekła nie wiadomo na co, czy na kogo? Rozumiem, że to zmiana pogody i wiem, że niedługo wszystko unormuje się.

Mimo wszystko, uwielbiam taką pogodę...!!!

Dzisiaj mamy wyjście /ok.17/ do Wnuczka, naszego, do niedawna, podopiecznego :lol:

Spokojnej niedzieli życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha Dziewczynki to mamy zabawę :lol: , też sobie zrobiłam postać, a co tam... :D

Taka zabawa na szybko w przewie na kawę , bo zabrałam się za przetarcie lodówki, a za chwilę pichcę, dziś risotto z suszonymi grzybami i paseczki piersi kurczaka w ziołach plus pomidorki. Kupiłam pysznego sernika na podwieczorek. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry...

żelkowa mysz skonsumowana?

Obie. I oba pająki żelkowe. W związku z tym, niestety, przypadł mi smutny obowiązek odnotowania, że nie ma już poprawiaczy nastroju żadnych.

Purpurowy, witaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, A mamy taką dziewczyńską zabawę w ubieranie lalek... :D

mirunia, Twoje bardziej czarodziejki, albo takie Robin Hood w spódnicy. :smile:

Przytachaliśmy z młodym ponad czterokilowego arbuza z biedry... :great: Wystukałam połowę arbuzoli, ludzie na mnie patrzyli podejrzliwie, ale wybrałam wspaniałego!

Teraz się raczę owocem, za chwilę sernik, trzeba chociaż się rozpieścić w taki sposób. :105:

takie tam, Może arbuza? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi