Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Kochani:*********

Ja na l4 od dzis . Pojechalam do pracy ale od wczoraj mialam bardzo duzy taki rwacy bol nogi od ledzwi. Sie okazalo ze mam rwe udowa i zas leki musze brac . Ledwo chodze , siedze , leze bo boli caly czas.

Zoladek mi siadzie od tych specyfikow na bol :why:

Upal niemilosierny generuje moje lęki.

W dodatku siedzac s ama sie tylko nakrecam .

W pon urodziny a ja wejde w kolejny rok kulawa . :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, rolosz, Carica Milica, mirunia, to prawda, pozostaje oczekiwanie na nadejście lepszego samopoczucia. Damy radę, bo to przecież nie pierwszy raz...musimy dać!!!

platek rozy, upały naprawdę nakręcają wszelkie lęki, do tego zawroty głowy, duszności i człowiek ograniczony w działaniu, myśleniu i w ogóle :hide:

Współczuję tej okropnej rwy, bo to są bóle trudne do zniesienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Aniu no niestety , zle na nas taka pogoda wplywa.

Ja tez jakies zawroty mam ale wlasnie chyba z upalu bo mam je gdy np wstaje z pozycji lezacej ...

Carica Milica, Tez czasami mam przemyslenia identyczne jak Twoje. I zal mi ze juz zawsze bede miala takie hustawy nastrojow i samopoczucia psychicznego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, mam inne objawy, inne problemy niż Twoje, ale 5 lat prawie przesiedziałam w domu, nie mogłam wyjść, zaplanować niczego - siedziałam w klatce domowej. Ja myślałam, że to już koniec, byłam wymęczona, obolała, zrezygnowana. Przyszedł moment, który sprawił, że skorupa zaczęła pękać, wyszłam z niej, jestem...

Ty jeseśt bardzo młoda i zdolna, świadoma choroby, dlatego zapanujesz w końcu nad tym, co sprawia Ci najwięcej trudu, co najbardziej Cię boli - dasz radę i już!!!

platek rozy, tak Kamilko, ja mam podobnie, ale i w czasie chodzenia zarzuca mną. Ja wiem, że to przez upały na pewno. Tak mam od wielu, wielu lat. A głowa z przyjemnością nakręca wszystko co złe...

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy no co Ty. A co to szkodzi pogadać sobie. Może akurat znajdzie się jakiś wspólny ciekawy temat i jakaś nić porozumienia.

Jeszcze się nie znalazła. Zazwyczaj pierwsze pytanie jest o zdjęcie / samochód i po mojej odpowiedzi rozmowa się urywa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Ale ukrop, nawet u mnie, to Wy pewnie ledwo dychacie. :bezradny: Jest wiaterek, ale taki gorący saharyjski.

Z rańca poleciałam podlać moje "uprawy", a tak to nareszcie odpoczywam. Tzn. mam bardzo dużo roboty w chałupie, bo zapuszczona przez mój ostatni zapieprz, ale to już w swoim tempie.

Wczoraj pierwszy posiłek zjadłam o godzinie 23.30, zapiekankę na mieście, jak wracałam do domu. :roll: Impreza w pracy przeniosła się na plażę, było ciepło, idealnie do obchodzenia Nocy Świętojańskiej. Nie musiałam nawet wina pić, bo zataczałam się ze zmęczenia... Ale stwierdziłam, że nie odpuszczę i wzięłam nawet łyk wina z gwinta, żeby mieć zaliczone picie na plaży. :D

Nie wiem, jak przetrwałam ten tydzień. I wszystko skutecznie załatwiłam w dodatku. Uważam, że należy mi się medal, że z takimi somatykami, w takim stanie dałam sobie radę. Chce mi się ryczeć, jak o tym pomyślę.

Mam nadzieję, że teraz z dnia na dzień będę się lepiej czuć.

Idę pod prysznic. gorunc mam w chałupie. :?

mirunia, Zazdraszczam chłodku w domu... Kochana jeszcze 3 godziny i weekendzik!

Miłego piątku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Wielka Brytania wychodzi z Unii Europejskiej, więc dzisiejszy letni dzień zaczynamy w gorący tonie "nie znam sie, to sie wypowiem". Wszedzie sa tylko jakies domysly a tak naprawde to nie wiadomo jakie tego beda konsekwencje dla reszty. Jeszcze zreszta dwa lata obowiazuja wszelkie te obostrzenia ktore byly do tej pory. Takie sa przepisy .

Wielka%20Brytania%20wychodzi%20z%20Unii%20Europejskiej,%20więc%20dzisiejszy%20letni%20dzień%20zaczynamy%20w%20gorący%20tonie%20"nie%20znam%20się,%20to%20się%20wypowiem".

Witajcie :******

U mnie upal nie do zniesienia , ja juz nim tak nakrecona ze w aptece bylam roztrzesiona i w sklepie tez.

Leki zazywam , troche mniejszy bol ale zobaczymy jak bedzie bez lekow za tydzien....

kosmostrada, Kochana to teraz odpoczywanie! :******* Cos dla siebie wymysl przyjemnego albo po prostu odpoczywaj nie robiac nic :)

mirunia, wspoczuje bolu glowy :******* mam nadzieje ze Ci minal .Ja upocona siedze nawet w domu bo niestety juz nagrzane od slonca.

Nie znosze siebie takiej chorej polamanej i nie robiacej nic konkretnego bo lęki sobie szaleja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi