Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry!

Wzięłam dzień wolny z pracy... Dolegliwości fizyczne mnie pokonały... Staram się teraz nie odbierać tego jako porażki, że jak to ja - mistrz świata dałam się powalić. :roll: Ale głupia ta głowa...

Spałam w nocy może dwie godziny. Jestem słaba, blada jak śmierć, nogi jak z waty, brzuch mi rozrywa, mdli mnie, łeb w imadle. No po prostu niewiarygodne, jakie combo tym razem. Wiadomo jak mi psychika siadła przez to, ale pracuję nad akceptacją, pracuję...

Może uda się pójść na te przygotowania do balu, wieczorem może się polepszy.

Spróbuję pospać.

Wam życzę miłego czwartku!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, JERZY62, Dziękuję Kochani!

mirunia, Nie dałabym rady usiedzieć i w ogóle cokolwiek robić. :bezradny:

JERZY62, Ja umyłam głowę, żeby nie wyglądać już zupełnie jak 7 nieszczęść... Zbierałam się chyba do tego z 2 godziny. Myślę, że dasz radę się ogolić. ;)

Udało mi się godzinkę pospać. Pomyślałam, kupię ciasto na ten bal, ale żeby kupić trzeba wyjść... :hide: No to upiekłam brownie, bo to najszybciej.

Leżę... :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry :D

Kontynuując temat bród, to muszę przyznać, że ja bardzo lubię brodatych panów, ale zadbanych, dogolonych gdzie trzeba...

Zgadzam się z Carica Milica, brodaci są sexy :roll:

kosmostrada, Kochana, bardzo Ci współczuję... Co możesz zrobić? Jedynie czekać na poprawę i to jest okropne właśnie ;) Mam nadzieję, że nie będzie to długo trwało... Gorące serdeczności przesyłam :!::!:

mirunia, cieszę się bardzo, że jesteś w dobrej formie. Oby jak najdłużej Kochana :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi