Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia,To żesz Pani się obkupiła na lato! :D Kochana gratuluję łowów!

platek rozy, I nie opuszczę Cię aż do śmierci - powiedział atak paniki... :bezradny: Może się zdarzyć nawet po kilku latach niebytności, o niczym to jeszcze nie świadczy Kochana. Okropne, ale było, minęło. Rozumiem, bo ciągle bojam się mega nawrotu, ale w z tą francą niewiele jest prawidłowości, ciągle są cofki, na tym też polega jej francowatość. Wystarczy nawet chwila osłabienia fizycznego.

Dziękuję za linki do perfumków, och jakie kuszące... :105:

tosia_j, W tym roku jakoś nie jestem ekstatyczna na piłkę... :roll: Ale w ogóle ostatnio nic mnie specjalnie nie bawi, więc w sumie nie dziwota.

Purpurowy, W jakim sensie?

Zaglądam z pracy. Więcej pogadałam z ludźmi, niż popracowałam... :bezradny: Jutro tez idę, bo moje materiały niegotowe, ale nie przeszkadza mi to. A dlaczego - bo idę o której chcę, kiedy zrobię mogę wyjść, na takich warunkach lubię pracować. Jestem typowym zadaniowcem... To że normalnie musze przychodzić o określonej godzinie i o określonej wychodzić, nawet jak nie mam co robić jest dla mnie potworną frustracją. No i co kurde, nie mam już terapii i z kim to przegadać? Jak z takiego myślenia się wyzwolić? :why:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, ja oglądam mecze, wszystkie odkodowane, bo nie chciało mi się płacić 100 zł za wykupienie dostępu w UPC. Szkoda pieniędzy, niestety, są ważniejsze potrzeby.

Purpurowy, :shock: dlaczego :?:

Przegrywamy z Rosją w siatkówkę... :(

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, w przeszczepach pierwszeństwo mają chorzy na inne choroby wątroby. Z pacjentami z tej grupy nie chcą o tym rozmawiać nawet...

"Sugeruję, że religijne skłonności czy wiara nie są niezbędne. Niekoniecznie trzeba być wierzącym. Nawet jeśli jesteś niewierzący, bądź dobrą ludzką istotą, człowiekiem ciepłego serca. Życzliwość i serdeczność stanowią według mnie religię uniwersalną."

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, :shock: dlaczego :?:

Chodzi o to, że jest tak jak było na samym początku. Czyli okazyjnie tu, okazyjnie tam. Ale nie mam zamiaru dopuszczać do takiej sytuacji jak wtedy żeby ta okazyjność przeszła w codzienność. Tym razem mam coś do stracenia. Chociaż i tak zważywszy na to jak to się ostatnio skończyło, muszę przyznać że stanowczo zbyt śmiało sobie poczynam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja wierzę w Ciebie, mimo wszystko. Jasne, że wpadki się zdarzają, ale miej się na baczności :!:

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, nie oglądałam meczu Irlandia - Ukraina. Nawet nie wiem, czy był odkodowany. Poza tym oczywiście Polska - Irlandia Płn, Polska - Niemcy. Jeden mecz w ciągu dnia Polsat odkodowuje, głównie ok.15.

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Marcin, Ty potrzebujesz wsparcia osoby życzliwej. Łatwiej pokonywać trudności wiedząc, że ktoś Cię wspiera, że komuś zależy...

Na pewno tu na forum jest kilka takich osób, nie wiem jednak, jak jest w realu... :mhm:

Edytowane przez Gość

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Purpurowy
Purpurowy, czyli lepiej niż wszyscy myśleli, bo jednak nie chlasz codziennie. Ale jako alkoholik nie powinieneś pić nawet okazyjnie, bo wiesz do czego to prowadzi.

Napisałem że jest tak jak na samym początku, w sensie że nie rozkręciłem się, ale jeśli tak dalej pójdzie, to wszystko potoczy się tak jak kiedyś. Ale masz 100% racji, w ogóle nie powinienem pić. Teraz sezon grillowy itp. to się niepotrzebnie dałem namówić. Ale dzisiaj zaliczyłem takie "zejście" (niemal całkowita abstynencja przez kilka miesięcy zrobiła swoje) że już mi się odechciało pić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, jak się masz, tak w ogóle? Czy Syn już toleruje lek?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tosia_j, przepraszam, nie cofnęłam się... Czy możesz tak robić?

Dalajama XIV

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie wieczór

Byłam dzis na pikniku hutniczym

Były kiełbaski, kaszanka,kapustą,udka,popcorn,gofry

Wata cukrowa

I grało demono:)

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Trochę się zasmuciłam, ale dobrze, że zauważyłeś mechanizm. Nie daj się!

tosia_j, Takie miał uboki? :(

Monster6, Boję się spytać, co Ci się zaczyna chcieć...

Rozpadało się... Oj ciężko z tymi zawirowaniami pogodowymi, nie wiem, komu szybciej siądzie wątroba - Purpurowemu, czy mi od przeciwbólowych... A może padnie pierwszy żołądek... :roll:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi