Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kosmostrada, Carica Milica, Dziekuje Kochane :*********

kosmostrada, zupka bedzie na kurze??? :angel::105: Zjadlabym taka swojska kure :pirate:

Carica Milica, Mysle ze kupie sobie Kenzo Jungle , dawniej ich na sobie nie lubilam ale kupowalam odlewke dla pani K z klubu aktywizacji zawodowej i psiknelam sie u pana od ktorego kupowalam . Teraz bardzo ladnie ta Dzungla sie nam mnie uklada :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie wreszcie pada! Wreszcie, bo tak się źle czułem na ten deszcz. Dopiero co się obudziłem po popołudniowej drzemce.

platek rozy dałaś radę :great: Takie sukcesy cieszą, wiem z własnego doświadczenia. Pamiętam, jak kiedyś szef wysłał mnie niemalże z dnia na dzień na szkolenie do innego miasta, w zastępstwie innej osoby :hide: A byłem wtedy kłębkiem nerwów i jechałem pociągiem w nocy. Do dziś nie wiem, ja to przeżyłem, wtedy, w tym stanie :shock: Ale po powrocie byłem z siebie dumny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry / jakie to szczęście, że wpadłam na Spamową :lol: /!!

kosmostrada, Kochana,

w dniu urodzin życzę Ci:

wiary, że to, co najlepsze jest przed Tobą,

optymizmu, że kiedy się bardzo czegoś pragnie,

to się spełni,

ufności w siłę przyjaźni,

niesłabnącego apetytu na życie,

siły do pokonania problemów zdrowotnych...!

Niech spełnią Twe najważniejsze marzenia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, Dziękuję Kochana!!! Piękne życzenia! :uklon:

Carica Milica, Zawsze lubiłam piękne zapachy i lubiłam perfumy, a teraz Plateczkowa mnie wkręciła i czytam, niucham, jak opętana. :smile:

Od Marca Jacobsa lubię Decadence. Do mnie pasuje. A dziś pachnę arabskim olejkiem. :smile:

tosia_j, Na portalach urodowych i perfumowych robi się tzw. rozbiórki perfum. Min. właśnie drogich i oryginalnych. Mogłabyś namówić kogoś do rozebrania tego zapachu, brzmi interesująco. Ja się z Tobą nie złożę, bo mnie teraz interesuje maksymalnie 5ml zapachu, żeby go wywąchać. I przechodzę do następnego. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi