Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, hej Płatuś, ja znowu się teraz grzeję lampą, tym razem kark. A na Twoje kolano to też dobrze zrobi.

Jutro już ma być pięknie i cieplutko, może odejdą nam te bóle, bo dzisiaj było paskudnie prawie do wieczora.

Będę oglądała dzisiaj dr Żywago chyba po raz enty, uwielbiam ten film z Omarem Sharifem. :yeah:

AtroposIsDead, sarenkę??? :hide::why:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze że rok temu na urodzinach kuzynki nie było tłuczonego szkła na trawniku, bo tańcowaliśmy przed garażem, a nie mogłem znaleźć butów.

Czyżby oby na trzeźwo tańcowałeś? :smile:

Rok temu na trzeźwo? Co Ty...

Z resztą na trzeźwo się wstydzę tańczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, w sumie to niezbyt mi się podoba pojęcie "wychować sobie faceta", jakby jedna osoba miała prawo i możliwości kształtować drugą.

rolosz, AtroposIsDead, ja czytuję głównie Tennysona i Eliota, bardzo się lubimy, paczą na mnie z nieba.

Płaczę przy Różewiczu, rzadziej przy Gałczyńskim, bo on jest raczej wesoły.

Nie jestem w stanie się uczyć, strasznie mnie zdenerwowała zamiana zajęć, na niedzielę bym się przygotowała, na jutro nie ma opcji. Robię częściowe wagary.

Dużo rzeczy mnie dzisiaj wkurzyło, ale nie potrafiłam być długo wkurzona :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Co będziesz robiła na wagarach? :105:

Przeczytałam dziś całą książkę leżąc w wyrze. Odmóżdżający thiller... Ale i tak super, że udało się poczytać. "Mądrą" książkę odłożyłam po jednej stronie, bo dostałam mroczków i turbulencji w mózgu... :roll:

Ostatni raz chlipałam dawno temu przy wierszu A.Wata - " W czterech ścianach mego bólu nie ma okien ani drzwi." ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi