Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, nie będę mówić z nazwiska, ale znam schemat, jak ktoś ma nadwagę to nununu niefajnie, a jak szczęśliwie schudnie to rak, ewentualnie szokujące zaniedbanie. :blabla:

Ja nie mam ochoty ani jeść, ani spać, ani pracować, jestem bytem oderwanym od świata materialnego.

Myśl o tym, że trzeba iść spać, żeby rano wstać i jeszcze coś zjeść przed pójściem do pracy jest bardzo stresująca.

Zresztą na nic nie mam ochoty, w sensie nie ma żadnej drobnej przyjemności, która by mi to złagodziła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rolosz, Esci wyciągnęło mnie z depresji i wyciszyło lęki. Najgorsze były początki, tak ze 3 tyg. wkręcało się i miałam trudny czas z powodu objawów ubocznych. A zaczęło działać tak gdzieś po 5-6 tyg., stopniowo było coraz lepiej, a po 2 miesiącach poczułam spokój.

To wszystko działo się stopniowo.

kosmostrada, Kosmuniu, dziękuję za kciukaski, :*** świadomość, że ktoś szczerze wspiera i pomaga, bo rozumie - jest jak balsam na skołatane serce. Trzymaj i nie puszczaj tych kciukasów.

Też jestem myślami z Tobą i Twoją akcją odstawiania! :great: Dwa dni przerwy to już coś...

Purpurowy, idź wcześniej spać, to czas szybko zleci, a jutro się "wysztafiruj legancko" i świeżutki biegaj na pobieranie nauki i muzykowanie! :great:

kosmostrada, zapomniałam, wypłucz gardło solą i wypij theraflu, trza utłuc wirusa.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, dziękuję. Ja właśnie wchodzę w trzeci tydzień i faktycznie na razie dostrzegam same uboki. Ale nie zamierzam się zniechęcać. Wierzę, że ten spokój, o którym piszesz, też jest w moim zasięgu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy,

Myśl o tym, że trzeba iść spać, żeby rano wstać i jeszcze coś zjeść przed pójściem do pracy jest bardzo stresująca.

Zresztą na nic nie mam ochoty, w sensie nie ma żadnej drobnej przyjemności, która by mi to złagodziła.

Ja przed dniem pracy jestem ciągle zestresowany. Chociaż w pracy nic stresującego się nie dzieje.

Zresztą... ja cały czas jestem zestresowany. Oglądam seriale na wieczór to pomaga, możesz spróbować. Teraz oglądam piratów! :pirate:

A kuwete to się sprząta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Tak Kochana zrobię, na noc wypłuczę gardło, nafaszeruję się i zobaczymy rano.

Kciuków nie puszczam! :D

Też używasz słowa "wysztafirować się"! :great: Myślałam, że już nikt oprócz mnie i mojego towarzystwa nie zna tego wyrażenia. :angel:

cyklopka, Kochana po takim czasie w chorobie i w chałupie trudno wrócić do rzeczywistości.

rolosz, cierpliwości, może się uda.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a jakże, czasami używam :D to fajne wyrażonko. Wśród znajomych i rodziny też słyszę. ;)

rolosz, jeszcze trochę i będzie coraz lepiej, wytrzymaj.

Lecę pod kołdrę, dobranoc Spamowej! :papa::papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, najgorsze, że wiosna, zmiana pogody, zmiana czasu pogłębia odczucie nierzeczywistości.

Nie mam się czego chwycić, żeby sobie jakoś przebrnąć przez jutrzejszy dzień i kolejne.

Siarlek, w pracy jeśli się nie przyłożę, to mogę być oceniana. A nie mogę się lepiej przygotować do pracy, Bo mam szkołę weekendową, gdzie jestem oceniana cały czas, aż do końcowego egzaminu.

Serialu teraz nie odpalę, bo zarwałabym noc, a to by nie było rozsądne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry Kochani:*******

I do pracy pedze...I roztrzesiona jestem oczywiscie.

W nocy malo spalam bo mnie kaszlalo a dwa przezywalam moj powrot po tylu dniach nieobecnosci.

mirunia:********Kochana jak sie masz? Lepiej dzis?

Wlasnie wczoraj sie pkmierzylam i kurcze no nie ejstem chudzina, w biodrach mam 96 , w pasie 70 a biust miiseczka f wiec nie wiem o co chodzilo fryzjerce. Mam tylko drobne kosci a nosze rozmiar 38 wiec chyba normalny??? :bezradny::bezradny::bezradny:

cyklopka :********Slonce no ludziom sie nie dogodzi odnosnie tuszy.

Z seriali ogladam drugi sezon "Mostu nad Sundem " i bardzo mnie wciagnal , podobnie jak sezon pierwszy.

kosmostrada:******** kuruj sie Kochana ale ja bym poszla w antywirusowy lek jak neosine czy groprinosin...

Zycze milego dnia dla Was!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

Dołączam do klubu niewyspanych... Niestety jednak jestem chora. W nocy pociłam się, wstawałam płukać gardło, bo boli jak cholera, no słowem koopa. Pije teraz herbatę imbirową i usiłuję pracować, ale czuję się fatalnie. Młody z psem rano wyszedł, bo nie miałam siły. Tyle co dotelepać się do biura. Pójdę po leki po pracy, mam blisko aptekę i wskoczę pod kołdrę, bo słabizną trącę.... :roll:

Życzę Wam miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry,

Ja po drugiej kwecie, mam problem z utrzymaniem telefonu w rękach. Druga kawa. Będzie lepiej, będzie lepiej. Nadal mam ochotę rozwalić wszystko dookoła, mam ochotę zadzwonić do lekarza i go opierdzielić za te leki, ale jestem po prostu zbyt śpiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Dzisiaj pogoda fajna, ciepło i czasami błyśnie słońce. Rano zostawiłam otwarte okno w kuchni i sypialni, niech się wietrzy wiosennym powietrzem.

A dostałam ze Spółdzielni rozliczenie za CO i mam niedopłatę 260zł. :shock: Zima ciepła, a ja grzałam. :bezradny:

Siedzę w pracy i myślę, co by porobić, bo już ogarnęłam na dzisiaj wsio i teraz mała kawusia i Spamowa. ;)

kosmostrada, cześć chorutka Kosmuniu, jak się teraz miewasz? Połknęłaś jakiegoś wirusa, a może to angina, zaglądałaś do gardła? Może się wykluć katarzysko i kaszel... kuruj się Kochana intensywnie i do łóżka dzisiaj, jak planujesz.

platek rozy, jak tam w pracy sobie radzisz? Mam nadzieję, że te obawy już minęły po wejściu do pokoju i zrobieniu sobie herbatki/kawki.

Jestem dzisiaj trochę kołowata, ból łopatki mniejszy, ale powrócił nerwoból żebra. Widać tak już mam, że bez boleści nie umiem żyć, a kysz!

AtroposIsDead, Ḍryāgan, cześć Chopaki! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja już pod kołderką! Szef wcześniej mnie puścił, no ale nie dziwota, jak tępo się w niego patrzyłam, szczękając zębami, takie miałam dreszcze. Odrobię w piątek. Zaszłam tylko do apteki po ten lek polecany przez Plateczkową. Teraz dobra kawka na pocieszenie i leżem...

Ḍryāgan, Tfu tfu żeby nic Cię nie złapało!!!

AtroposIsDead, Trzymaj się!

mirunia, Jakby lepiej dzisiaj brzmisz Kochana. Może to słoneczko i wiosenne powietrze?

Myślę, że to wirusidło, bo gardło tylko czerwone i zaczyna się katar i kichawka.

Pomyślałam sobie, że ja takie nerwobóle żebrowe miałam po silnych infekcjach, może u Ciebie to też takie powikłanie, czy już Cię łapało coś takiego?

U mnie wczoraj była babka spisać licznik gazu i mówi - oj dużo będzie... No ale co, mamy marznąć w chałupie? Mrozów może nie było, ale cały marzec było zimno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi