Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

AtroposIsDead, ja mam kwetę, ale dopiero na wieczór, nie pamiętam czy wczoraj wzięłam. Przez chorobę nieregularnie brałam i teraz mam huśtawki.

Niech mnie ktoś stuknie zanim zacznę męczyć na fejsie Bogu ducha winnego aktora moim wybitnym filmem biograficznym...

:hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

detektywmonk, do końca nawet nie wiem, jak to "powinno" książkowo wyglądać, jestem trochę w tym zgubiony. Wiem, że jest wiosna, czyli mój czas na manię właśnie, niestety. Zeszłego roku nie było to fajne. Ostatnio dostałem diagnozę od lekarza i staram się uczyć o tym jak najwięcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, też tak brałam, a teraz tylko na wieczór. Niestety nie mam doraźnego uspokajacza.

Dzisiaj raczej nie mam pracy do domu, nie licząc filmów do nakręcenia, natomiast będę się musiała ogarnąć na drugą połowę tygodnia.

Chyba od tego leżenia w domu się tak rozregulowałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AtroposIsDead, dwie książki:

Ann Marie MacDonald "Co widziały wrony?" no i "Dzieci Diuny" (istnieje jedna adaptacja, ale nawet nie ma w obsadzie dzieci).

Biografia drugiej żony T.S. Eliota i kulisy powstania musicalu Koty. Plus biografia Zbigniewa Rakowieckiego, aktora i piosenkarza, który zginął w powstaniu warszawskim.

W zasadzie oprócz Diuny to byłyby praktycznie same musicale.

No i właśnie znalazłam aktora, który zagra T.S. Eliota :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi