Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Sigrun, ja wtedy wyjezdzam z Krakowa > jade do wawy do P :mhm:

kosmostrada, u mnie sie jebie ciezkim kalibrem :why::why::why: Tulam Cie goraco :*************

Ja dzs jak uslyszalam cene naprawy to musialam okna pootwierac bo bym zemdlala chyba , slabo mi sie zrobilo.

Popachnilam sie Alienem , do sprzatania , alez ja go na sobie lubie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, ważne, że masz już ciepłą wodę i wsparcie od P. :D Ta zła passa minie.

A ja już po kolejnym zastrzyku, sąsiadka zostawiła karpatkę w piekarniku i przyszła mnie ukłuć.

Są momenty, że mnie nie boli, ale więcej jest takich, że ból promieniuje wzdłuż żeber aż pod pierś- wtedy aż mi niedobrze się robi.

Dzisiaj w pracy czułam się całkiem nieźle siedząc w odpowiedniej pozycji, a w domu, jak to w domu, wszelkie ruchy "dozwolone" i wtedy dźga.

misty-eyed, współczuję bólu krzyża i gorszej kondycji - teraz nas wzięło jak najwięcej roboty. :bezradny:

Marzę, żeby już było po świętach. :?

cyklopka, bo Cię tam wilki zjedzą, wracaj!

Sigrun, :papa:Lusesita Dolores, heloł! :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, a Ti cwaniaczku, nadal się luzujesz... ;) Ale chociaż czujesz się ok i odpoczywasz?

Nie mogę mykać do łóżka, bo zasnę i obudzę się o 12tej w nocy. Troszkę muszę poczekać.

cyklopka, Kochana wybieraj pozycję i mebel dowolny, grunt że na polu nie tkwisz... ;)

Sigrun, Myślę, że Cyklopka chce ze mną dziabnąć kawkę... ;)

mirunia, Oj Kochana, wiem , że to dla Ciebie ostateczność, ale może jednak do lekarza? Mam nadzieję, że seria tych zastrzyków trochę Cię postawi na nogi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nooo wacham sie wlasnie co chwile , musze sobie je dokupic bo zostalo mi niewiele...

Sigrun, pewnie , tez bym nie wychodzila nigdzie jakbym zostala w Kraku.

Ale ze ludzie sie nie boja przyjezdzac na takie swieto , w tych czasach i w tej sytuacji .... dziwuje sie ponad miare :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi