Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Tak a na swieta P bedzie w Kraku to sie i tak zobaczymy :)

Kochana no strasznie Cie ten kregoslup zlapal :bezradny::bezradny: moze te zastrzyki cos dadza . a moze 10 bys wziela? Ja chyba mialam tak wlasnie przepisane .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, a Ti cwaniaczku, nadal się luzujesz... ;) Ale chociaż czujesz się ok i odpoczywasz?

Nie mogę mykać do łóżka, bo zasnę i obudzę się o 12tej w nocy. Troszkę muszę poczekać.

cyklopka, Kochana wybieraj pozycję i mebel dowolny, grunt że na polu nie tkwisz... ;)

Sigrun, Myślę, że Cyklopka chce ze mną dziabnąć kawkę... ;)

mirunia, Oj Kochana, wiem , że to dla Ciebie ostateczność, ale może jednak do lekarza? Mam nadzieję, że seria tych zastrzyków trochę Cię postawi na nogi...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, dlatego wybywam , pojade sobie samochodzikiem to dojade . A z nim se czuje dobrze wec obce miasto mi nie straszne.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, nooo wacham sie wlasnie co chwile , musze sobie je dokupic bo zostalo mi niewiele...

Sigrun, pewnie , tez bym nie wychodzila nigdzie jakbym zostala w Kraku.

Ale ze ludzie sie nie boja przyjezdzac na takie swieto , w tych czasach i w tej sytuacji .... dziwuje sie ponad miare :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, wiesz ze chyba masz racje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dexter jest ciastkiem

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak apropo opatrznosci... Byl kiedys taki kawal. Jak baca siedzial na dachu domu w czasie powodzi i tzy razy podplywali do niego ratownicy...a ten usilnie twierdzil ze go Bog uratuje. W koncu sie utopil i jak spotkal sie z tym Bogiem z pretensjami do niego ze on tak wierzyl a on dal mu zginac. A Bog na to ze kurfa przeciez trzyrazy lidke po niego wysylal ;)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, Ḍryāgan, To fajne, że zaproszenie na oscypki jest z północnego wschodu... :D ja uwielbiam na ciepło, ale zimnym też nie pogardzę. :great:

Ḍryāgan, Wirtualnie możesz mieć świąteczną lodówkę - od sigrun oscypki, ode mnie pasztet, od Atroposa mazurek, mirunia na pewno rzuci sernikiem, plateczkowa żurkiem. Et voila!!! :D

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, kiedy wyjeżdżasz?

za 5 dni wypierdalam z tego kraju

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Oj Kochana, to tez bidulka jesteś... :( Ja zbieram piniondz i chcę iść do kręgarza, bo myślę, że od szyjnego mi się dokłada. Aż mi chrupią te zwyrodnienia, jak ruszam głową. O bólu karku w zestawie nie wspomnę. Idziesz w piątek do pracy?

detektywmonk, I cóż zrobisz z ta zwierzyną? ;)

Zwierzyna stoi na półce :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi