Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

jaktobylo, pokrótce - depresja ( w remisji) i zaburzenia lękowe.

Siarlek, Mój psychiatra też ręce załamuje, jak można dostać ataku paniki po benzo.... ;) Mój mózg herzklekot spowodowany nadmiarem kofeiny, czy otumanienie spowodowane benzo, czy nawet uczuciem sytości przetwarza w informację - umierasz... ;) Skomplikowane, nie chce mi się w to teraz zagłębiać.

Gratuluję nowej pracy!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzien dobry :********

I dopadla mie migrena a tu caly dzien w pracy trzeba dac rade :hide: Nosz normalnie leb bym sobie uciela najchetniej.

Musze wytrzymac jakos.

W dodatku zbiera mnie na wymioty co chwile .

@ powinna byc raz na pol roku a nawet raz na rok :evil::evil:

Carica Milica, Trzymam kciukasy za mieszkanko :*******

Spokojnego dnia dla Wszystkich !

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

A u mnie powtórka wczorajszego dnia pogodowo- nie wiadomo o co chodzi. Jestem zamulona, chociaż wyspana i nie "przespana". Nie znoszę być taka otumaniona. :evil:

Zaraz ogarnę łazienkę, choć zarzekałam się, że dziś bez szmaty, ale jak słońce wychodzi to wali po oczach kurzem. Nie daję rady na to patrzeć. Potem mała rundka po lumpkach tak dla przyjemności i zakupy na obiadek.

Miłego dnia!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam Wszystkich ciepło :D

kosmostrada, ja też mam uczucie zamulenia, zmęczenia, znużenia. Czy to pogoda, trudno powiedzieć, może to tzw. przesilenie zaczyna się? Ale co zrobić, trzeba się zmobilizować, obowiązki czekają ;)

Niezmiernie trudno pokonać barierę "nic niechcenia", nawet wypiłam lekką kawę - nie pomogła niestety.

Najważniejsze jednak jest to, że nie powracają lęki, z resztą sobie poradzę :D

Pozdrawiam serdecznie :D

Szybko przygotuję obiad i odpoczywam dzisiaj od 15 /Wnuczka już nie będzie, Mąż wybywa z domu/-obiecałam to sobie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

kosmostrada, misty-eyed, Dziewczynki, dołączam do zamulonych i otępionych... dobrze, że w pracy nie mam nic poważniejszego do zrobienia, bo bym nie mogła się chyba skupić.

U mnie dzisiaj na przemian, słońce, grad, deszcz, słońce i tak wkoło. Więc taka pogoda niestety ma wpływ na nasze dolegliwości i trudno się dziwić, że mamy fazę niechcenia.

Dzisiaj miałam w nocy pobudki, ale usypiałam dalej. Obudziłam się przed budzikiem... więc wyraźnie jest coś nie tak.

Obiad wczoraj ugotowałam, to mam dzisiaj wolne od garów, tylko 2 ziemniaki ugotuję ;) i też odpoczywam.

Pozdrawiam cieplutko!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam, ledwo szłam, jakbym miała kamienie doczepione do nóg... :roll:

Upolowałam tylko tunikę na wiosnę, zrobiłam zakupy ( teraz ciągle latam do sklepu, bo przecież nie mam lodówki). Zwariować można - co chwilę to się rozpinałam, bo słońce grzało, to zapinałam, to kaptur na głowę, bo padało.

Znów piję kawę, choć nie wiem po co, bo nie pomaga.

Zrobiłam sobie pyszną owsiankę z cynamonem, bananem i suszonymi żurawinami, teraz chwilę odsapnę i poskładam pranie.

Strasznie szybko mijają te dni.

misty-eyed, mirunia, PannaNatalia, Dziewczynki ściskam, myślę, że to pogoda. Wiosna zbiera się do buchnięcia i nas to rozbija.

Purpurowy, Lusesita Dolores, Witajcie!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, a ja też już w domku, po obiedzie popijam herbatę z cytrynką.

Nastrój mam fatalny, dół, dół i zamuł. We łbie mi się kręci, bolą mnie ramiona, barki i łopatki. A nogi też z kamieniami jak u Ciebie. :bezradny:

Zaraz się nasmaruję Voltarenem, a wieczorem dobrze ciepła kąpiel.

No deprecha na całego. :bezradny:

Miałam powoli w marcu zacząć odstawiać esci, ale zanosi się chyba bardziej na zmianę leku, niż na całkowitą odstawkę. Tak dzisiaj sobie pomyślałam, (bo mam czarnowidztwo), że nie dam rady na czysto. A esci już chyba przestało działać. :bezradny:

Oj, do doopy taki żywot..................

Marcin2013, jak tam grypa, zdrowiejesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana moja, odłóż te czarne myśli na marzec. Spróbujmy odczekać teraz ten czas przesilenia. Trudno, bardzo słaby stan fizyczny, pogłębiony jeszcze brakiem zimy i Twoją ostatnią chorobą, ale to powinni minąć. Pomarudźmy, potem porozpieszczajmy się ile się da jakimiś drobiazgami, najwyżej najbliższy miesiąc będzie taki przejściowy, na niskich obrotach. Każdą odrobinę siły wykorzystać na wyjście z domu, nawet po pracy,drobną "działalność artystyczną", a jak nie to kocyk, książka i odliczanie czasu do świąt. Może uda Ci się zaplanować coś fajnego na weekend, co naładuje akumulatorki, może będzie ładna pogoda i będzie można dziabnąć kawkę na słoneczku?

Nie mam dziś spotkania z przyjaciółką, bo ma grypę. :( No nic, podłubię sobie w farbkach, wyjdę z psem, poherbatkuję z książką.

Teraz pichcę makaron z kurczakiem i szpinakiem w czosnku w sosie śmietanowym. A potem laba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!! jak słońce wychodzi to wali po oczach kurzem. Nie daję rady na to patrzeć.

To jest ciekawe zjawisko, kurz jest zawsze, a tylko przy specyficznym oświetleniu przeszkadza. Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal ;)

Trochę jak z terapią 8)

Miałam nie spać dzisiaj po południu, ale oczywiście spałam. Mam @ na usprawiedliwienie. :zzz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kosmuniu Kochana, dzięki za zrozumienie i pociechę... pewnie masz rację, że trzeba przeczekać ten trudny czas. Właśnie od czasu grypy nie mogę sobie poradzić z gorszym samopoczuciem. To długie leżenie tak mnie osłabiło fizycznie i spowodowało bóle kręgosłupa- brak ruchu, że nie mam ochoty na nic, plus przedwiośnie daje się we znaki.

Posłucham się Ciebie i postaram się więcej spacerować po pracy.

W połowie marca mam wizytę u doktora, zobaczymy do tego czasu, co się zmieni na lepsze/gorsze i jaka będzie decyzja.

Fajne jedzonko pichcisz - szpinaczek mmmm. ;)

cyklopka, sen po południu jest zdrowy, ale wtedy późno chodzisz spać, za późno. :time:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi