Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ḍryāgan, Aurora88, Kochani też mam jęczliwca dzisiaj... A komu pomarudać nie mam, bo analogicznie do sytuacji herbacianej... ;)

Coś mnie też boli kręgosłup, myślałam, że to wychodzę, potem myśłałam, że prysznic pomoże, teraz kurna myślę, że zostaje marudanie. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę znaleźć nową fryzjerką. Ta, która pracuje u mojego "stylisty" dwa razy mi odmówiła ucięcia grzywki, tłumacząc, że grzywki się nie tnie, tylko zaczesuje z boku i układa na szczotce :hide: Ciekawe jak mam zaczesać włosy z miejsca, gdzie są rzadsze, w stronę, gdzie są gęściejsze :roll: (Moje umiejętności obróbki termicznej fryzury są w granicach 2/10).

"Grzywka" sczesana wygląda tak (przy dłuższych włosach już nie jestem w stanie tak ułożyć, bo mi spada na twarz, albo składa się w grube pasma):

emma_stone_bangs.jpg

Grzywka ścięta wygląda tak (fryzjerka odmawia):

emma-stone-medium-layered-hair-with-bangs-becomegorgeous.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

b]Ḍryāgan[/b], Nie chcę Cię martwić, ale moje łagodniejsze od Twoich sportowe pourazówki z wiekiem coraz gorzej. Ale zabiegi rehabilitacyjne - lasery i takie tam trochę pomagają. Będziesz na starość jeździł do wód i kręcił sanatoryjne romanse. :mrgreen:

cyklopka, ja nawet sobie wyprostować włosów na szczotce nie potrafię... :bezradny:

Purpurowy, A psy też strzyżesz? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1g alprazolamu popite alko,... gdy nie działa... to normalne?

Nienormalne.

Purpurowy, chyba się pomylił nie 1g tylko 1mg

heh, no fakt 1mg, więc ponawiam pytanie, czy taki 1mg alpra popite alko jak nie działa to ok? Dorzuciłem też troszkę kofeiny, mogło zniwelować?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobylo, Co chciałeś uzyskać stosując ten miks? :shock: Twoje pytanie to raczej chyba w wątku dla benzowców.

Chciałem zobaczyć reakcję. Ta kofeina to tak z obawy, że zasnę czy cuś. Może nie bawiłbym się w takie cóś gdyby te benzo samo po prostu działało, pomyślałem, że skoro alko setka wypite od razu wyluzowuje mnie itd.(czyli skoro mam taki wrażliwy organizm) to jak załatwie se benzo, to starczą małe dawki by wywołać podobny efekt ale nie. Myślałem, że benzo to naprawdę będzie fajna rzecz, luzik itd. a to jest po prostu gówno.... jak na razie przynajmniej... zobaczę może większe dawki coś dadzą,... chciałbym w pracy czasem poczuć się jak po alko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ja nawet sobie wyprostować włosów na szczotce nie potrafię... :bezradny:

No ja właśnie też.

Dzisiaj zaś udaję, że się uczę. Oglądnęłam nowy reality show Agent na TVN, wysłali grupę mniej lub bardziej znanych celebrytów do Afryki i tam mają różne zadania do rozwiązania na orientację, na odwagę, na współpracę i jedna osoba odpada w każdym odcinku, a jedna od początku gra na niekorzyść grupy i mają się domyślić kto.

W ogóle co to za obyczaje, żeby się człowiek uczył przy komputerze, powinno się obejrzeć show, wypić herbatkę lub kawkę zbożową, zapalić świeczkę, wyspać się, a nie jakieś dzikie węże :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Ja już ci pisałam, że dobry monsz będziesz. ;) Idź ty chłopie na ten detoks, bo skarb się marnuje... :mrgreen:

jaktobylo, na mnie benzo nie działa, pogłębia mi lęki. Nie znam Twojego problemu, ale nie sądzę, że zastępowanie alko inną trucizną jest sprytnym sposobem, chyba raczej rozprawić się ze swoimi demonami... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"kosmo" pogłębiały Ci mówisz, mogłbym znać psychiczne problemy Twe? No i ja chciałbym po prostu w miarę normalnie dotrwać do końca umowy w tej pracy. Wiem że na dłuższą metę nie ma to chyba sensu. Ale co zrobić,... odkąd się zaczęło.. 5 lat temu To coś, to chciałem to rozwiązać w jakiś bezpsychotropowy sposób...

I takie pytanie z innej beczki, czy jest możliwość zablokowania powiadomień przychodzących na pocztę o nowych pw z tej stronki? Pytam tylko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaktobylo, no mój szwagier uprawia taki miks, xanax i piwo z sokiem po pracy, żeby się zchillować, alkoholikiem już jest i jeszcze lekomanem chce zostać. Ale w pracy mu idzie dobrze, w domu go potem roznosi.

Siarlek, dasz radę, bierzesz to co ja, a ja pracuję prawie jak normalna 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi