Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Mamy w Łosicach naleśnikarnię.Nazywa się Galla.Dziś byłem,na naleśniku.Naleśnik,chyba z mąki gryczanej.Duży,taki kwadratowy.Jeden naleśnik,to jak trzy.W środku : kurczak wędzony,sos pomidorowy,pieczarka,ser feta,papryka,kapary.Marchewka. Plus obok naleśnika roszponka.Całość 12 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jestem w domku. Zeszło mi w pracy, ale jutro w ogóle nie idę, urlop for real... ;)

Nawet ładne słoneczko się zrobiło, ale nie mam siły pospacerować, taki mam zamuł. Teraz po kawce drzemka, a potem z psiurkiem rozruszać kości. Potem obiadek i posprzątam, żeby mi przez przypadek nie przeszło jutro przez głowę łapanie za szmatę. :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

khaleesi, ja mam prace w formie stazu wiec nie jest on platny jak normalna pensja. Teraz staram sie o opcje lepiej platna.

Wracam z warsztatow do domu.

kosmostrada, Kochana :******** ja dzis z cmiaca glowa wlasnie.Na warsztatach mnie zlapalo i czekam czy :zonk: czasem sie nie rozwinie w migrene.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica Milica, O żesz, no ale może znajdzie się jeszcze fajniejsze mieszkanko... :bezradny:

JERZY62, I co, wystawiłeś nogę?

Ale fajny szybki spacer uskuteczniłam. Pies o dziwo dziś pięknie złapał tempo, widocznie przez pogodę mało newsów w parku. :D Co prawda w deszczu, ale nic to, potrzebowałam małego orzeźwienia.

Idę sobie wosk zapalić, wywieszę pranie i przyjemne leniuchowanie z herbatką i książką. Jutro mogę sobie pospać. :yeah: Pewnie i tak wstanę rano, ale sama myśl jest sympatyczna. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, Zaraz tam takie apokaliptyczne wizje... :D

Nie mam weny, jestem wyczerpana, leżę w szlafroku i od paru minut zbieram się, żeby wstać nastawić wodę na herbatę. Nie mam kogo poprosić, bo monsz w pracy, dziecko gra na gitarze i nie słyszy, pies nie nauczony... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi