Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

No ale przyznacie, że nieładnie chodzić z podrośniętymi, a niepomalowanymi i jeszcze w nich dłubać ;)

W ogóle muszę się zacząć bardziej elegancko ubierać do pracy, bo Kasia z zerówki pytała, kiedy Pani przyjdzie w sukieneczce :105:

Pan W. wraca w kwietniu, może już będzie pogoda na baleriny, a jak nie, to mam botki motocyklowe na płaskim obcasie 8)

:angel:

Btw, gdzie Kosmunia, Zosieńka i Płateczkowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, czasem mnie bierze niechęć do jakichkolwiek czynności poprawiających wygląd, ale mam 27 lakierów, więc grzech nie korzystać :angel:

Oj tam, to tylko butki, żeby sobie wzrostu nie dokładać :oops: Ale i tak mam głupią satysfakcję, że nikt mi w pracy nie plecie jaka to ja jestem niby wysoka, bo są dwie dziewczyny dużo wyższe ode mnie 8) Dobra, mam jeszcze miesiąc na pochodzenie w obcasach, jak nie lubiłam kupować butów, tak teraz mam z czego wybierać :105:

Carica Milica, koniec z wypadami na Bałkany dwa razy w tygodniu? :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no ja az tyle nie mam ale tez jest ich sporo;)

Nigdy nie miałam dużo i rzadko chodziłam kupować sama, ale w tym roku odnalazłam tę radość, którą zna wiele kobiet :oops:

A ile Ty masz wzrostu...bo nawet nie pamietam czy Ty wyzsza ode mnie?

1,68

Ale od dziecka rodzina i znajomi rodziców wmawiali mi, że jestem nadnaturalnie wysoka, przez co mam totalnie niewiarygodny obraz swojego ciała :papa:

A pan W. niski ze w butach na obcasach za miesiac smigac nie mozesz? ;)

Najmniejszy :mhm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyjaciółka sporo niższa ode mnie powiedziała, że ONA ma 1,70-1,72, więc JA muszę mieć co najmniej, 1,78 i mam sfałszowany dowód osobisty. :lol: Tak mnie wkręciła, że się w domu zmierzyłam, nope, dalej 1,68.

Żona Petera Dinklage ma tyle samo wzrostu co ja.

peter-dinklage-wife-emmys.jpg

Żona Michaela J. Foxa ma również 1,68.

460x.jpg

I Emma Stone jednakowoż.

f9185f4e11b468a92693050434f67372.jpg

Super, teraz oglądam foty aktorek :105::105::105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czyli nic a nic nie uroslas;)

Od 17 roku życia do teraz jakieś 1,5 centymetra.

Ale ludzie mi mówią, że urosłam, wiesz, tacy, z którymi się widziałam np. pół roku czy rok wcześniej :shock: Terapeutka już nawet nie próbuje.

Oesu, jakie zaburzenia percepcji i obrazu siebie, że muszę oglądać zdjęcia aktorek, żeby się upewnić ile mam. :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi