Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

na_leśnik, hejka :3 ja czekam na couchsurferkę z Armenii. Z Armenii! Nie mogę się doczekać :) Jestem fanką kaukazu więc zadam jej tryliard pytań, hehehe.

kosmostrada, a jak stara jest Twoja lodówka? Ja w swoją sporo zainwestowałam ale dobra jest, jestem szczęśliwa mając wreszcie normalną lodówę ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, No to atrakcja dzisiaj przednia u Ciebie.

Lodówka ma ze 3 lata, wybrałam też sobie taką wymarzoną... :why: Liczę na to, że jak ją dobrze rozmrożę, to może jeszcze ruszy. A jak nie, to szlag mnie trafi. :twisted:

na_leśnik, To co , poluzujesz się w chałupie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wieslawpas, niestety miałem okazję przekonać się na własnej skórze jak lęk wolnopłynący potrafi człowieka wyczerpać. Nie wiem jak w twoim przypadku, ale % jeszcze go nasilały.

Chyba zancznę pić bo co ja mam z tego życia.

Nie no przecież ostatnio dobrze Ci idzie, chociażby odnośnie pisania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na_leśnik

z pisaniem dobrze mi szło jak byłem na oddziale. Wtedy pisałem 3 strony dziennie, a teraz pół strony.

Spadła mi motywacja, bo to się nie sprzedaje tak jakbym chciał.

Na dodatek piszę komedie, a teraz jak mam tyle napięcia albo lęku, to nic śmiesznego nie przychodzi do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kryty_k, co się stało? tulimy wirtualnie!

kosmostrada, 3 lata to strasznie krótko! żeby lodówka psuła się tak szybko... mam nadzieję że moja wytrwa O_o

na_leśnik, ona już podobno jakiś czas mieszka w Polsce i od wczoraj jest w Poznaniu, więc jej raczej nie wymęczę ;) Ale będe miała znajomości w Armenii jeśli będę chciała tam kiedyś zajechać :D a będę chciała bo Armenia jest jednym z punktów programu w mojej wymarzonej podróży życia ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi