Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, brawo za samozaparcie i wykonanie planu! :great: Satysfakcja jest.

To kamień z serca Ci spadł, gdy Młodzi wylądowali szczęśliwie. Ten obiad na powitanie to dzisiaj, czy jutro? :D Będziesz miała kupę wrażeń do słuchania i oglądania. :105:

kosmostrada, ja już prańsko powiesiłam, nową pościel założyłam i otworzyłam okno w sypialni, ale świeżo!

Jestem już po obiedzie, gulasz z ziemniakami i bukietem surówek (kupiłam wczoraj zestawik).

Teraz parzy się majerankowa herbatka i mam relax. :D

A Twój obiadek szybki ale pyszny, lubię takie cosik. A pralnia o tej porze jeszcze otwarta będzie? Chyba, że punkt oddawania w markecie. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, starszy Syn odebrał Ich z lotniska, zawiózł do domu, a ja przekazałam dla Nich obiad 2- daniowy, ciasto, zrobiłam rano zakupy najpotrzebniejsze. Nie wiem kiedy sie spotkamy. Oni dzwonili do mnie codziennie, wiem na bieżąco co i jak, zdjęcia przesyłali na fb. Cudowny wypoczynek, szczęśliwy, wygodny lot, więc wszystko ok :D Nie wiem, kiedy się spotkamy, bo muszą odchorować zmiany czasowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia , kosmostradaCarica Milica :********a ja z glutem dzis powedrowalam po Krakowie bo pogoda wiosenna , slonko 9 stopni... Pojechalam do naukowej biblioteki i wzielam sobie ksiazki "magia antyczna" , oraz "Od lęku do radosci zycia" moze kutfa bede madrzejsza,.

A co do sasiada to dzis byl tylko dyzurny policjant i mi powiedzial zebym zadzwonla po weekendzie.

Zrobilam bransolke dla przyjacioly na urodziny ale pokaze ja Wam jak juz ja dostranie bo to ma byc niespodziajka . Teraz zjadlam obiad , nic wyszukanego - tofu z warzywami w sosie sojowym z orzeszkami i ryzem.

No i nie wiem , plakac mam ochote :roll:

Tulam Was w niedoli.

misty-eyed, Aniu witaj:********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Młody rano sobie włosy "wichrzył" i trzymało mu się, ale ma podatne włosy tak jak ja. No wiesz, nie "śliskie". Zależy od włosów i preparatu.

mirunia, I tak najbliższą pralnię mam w centrum handlowym, więc otwarta.

Też pyszny obiadek miałaś. Brzuszki mamy pełne!!! :yeah::D

Chyba wypiorę puchówkę, korzystając z ocieplenia.

Mam ochotę wystawic nogę. Gdziekolwiek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, rozumiem, obiadek powędrował do Nich. :D Dobrze, że miałaś kontakt na bieżąco, to i spokojniejsza byłaś.

Niech odpoczywają po podróży. Ty również relaksuj się teraz.

kosmostrada, to brykaj do tej pralni, jak naszła Cię chęć. :D

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, pamiętam tę atmosferę, zresztą to wydarzyło się rok po wybuchu rotundy w centrum Warszawy.

Byłam wówczas młoda, bardzo to przeżyłam, tym bardziej, że w Rotundzie zginął mój Znajomy z pracy. To był dojrzaly Pan, który po raz pierwszy wyszedł w czasie pracy, miał coś pilnego w PKO... i nie wrócił już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, najlepiej sprawdź w internecie, ja pamiętam tylko plotki, które krążyły po stolicy /o niezwykłych opisach z miejsca wypadku, o nieludzkim zachowaniu-o kradzieżach, itp/ i tę atmosferę smutku...

Dziękuję.

Ojciec kiedyś trochę o tym mówił, ale niezbyt mnie to wtedy interesowało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi