Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry! :papa:

Sigrun, hej! Jedzonko bardzo apetyczne...mmmmniam! :D

kosmostrada, Szopping zaliczony... obleciałam galerię, a w niej m.in. H&M, pooglądałam spodnie wełniane i były albo za małe, albo wielkie, albo pełne ozdóbek i lamówek. W jodełkę lub tweedowych nie było. :bezradny: Wyszłam z podkulonym ogonem i poszłam do swego lumpka. :D Kupiłam z czarnego drobniutkiego sztruksu Mark&Spencer, świetnie leżą i cieplutkie. Nawet długość dobra. O! :D Znalazłam jeszcze fajny wiosenno-letni żakiet z jasnej bawełny w delikatne prążki, hiszpański, w super stanie. Zakupy za 19,5 zeta! Jestem kontenta z takiego urlopu :yeah:

Kochana, już minuty możesz liczyć do końca pracy i weekend! U mnie dużo cieplej dzisiaj, -4, bez wiatru, ale buro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedzeniowo znów dzisiaj... ;)

Ja musiałam wykombinować szybki obiad pod logistykę domową i nie będzie tak ekskluzywnie, bo po prostu mielone, ziemniory i kapucha kiszona.

Wpadłam do rosska, akurat moja farba do włosów była na promocji i kupiłam sobie szminkę. :yeah: Mają takie małe rzuty produktów Pupa po super cenach ( kupowałam już tusz i lakier do paznokci), to się załapałam.

mirunia, No to cudny szopping! :great: Byłam ciekawa, czy uda Ci się coś upolować, bo wiem jak ciężko jest ze spodniami. A sztruksiki to cieplutkie!

Ja szukam namiętnie długiego grubego swetrzyska, ale to co oglądałam na moją kieszeń to albo sam poliester, albo nie ten kolor, albo wyglądam bezkształtnie...

Ciekawe, czy u mnie odpuści wreszcie trochę ten mróz...

Carica Milica, Chociaż fotę zrób tarty, bo ja na diecie to tylko mogę oczami pojeść. :D

Truskawy uwielbiam, mam namrożone i wyciągam sobie do koktaili, czy sosów owocowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, Sigrun, Dobrą energię posłaliście do mielonych, bo przywitały je okrzyki entuzjazmu - O jak super! O jak dawno nie było! Klasyka! :D

cyklopka, A ja mam w porównaniu walkę prozaiczną - wyjść w ten mróz po kawę, czy nie... ;) A kawałek mam po tą moją do ekspresu. Chyba odpuszczę, a Ty? :smile:

Coś mi się we łbie kręci, czyżby ciśnienie siadało? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj nocka już ciemna!

Po obiedzie zapuściłam korzenie w kuchni i łazience, coby trochę ogarnąć i ciemności nastały. :bezradny: Fajnie mieć urlop, bo w dzień można pozałatwiać wiele spraw na wychodnym i zobaczyć życie na mieście, a nie tylko biurko, papiery i komputer. ;)

Jutro też coś wymyślę....

kosmostrada, mielone, takie chrupiące prosto z patelni! :D:yeah:

Takie długie swetry bywają w Tesco i ceny rozsądne. Ciekawe, czy w necie można sprawdzić, żeby na darmo nie jechać, bo zapewne masz daleko, tak jak ja, na końcu miasta. Sama rok temu kupiłam tam za 80 zł. taki na "po nartach". A pojechałam kupić choinkę. :D

Kosmuniu, być może masz spadek ciśnienia w pogodzie, bo idzie zmiana pogody.

cyklopka, i jaka decyzja? Odpuszczasz tańce w tym semestrze?

Purpurowy, Davin, Marcin2013, hej chłopaki :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam popołudniowo! narobiliście smaku na dobre, domowe żarcie a tu człowiek jakieś badziewie jeść musi :(

Siemka, a ja dzis chcialam zrobic paste kanapkową z wędzonej makreli a w Carrefurze na półce jedna przeterminowana makrela. Ta obsługa zakichana rusza sie zawsze jak muchy w smole, godzina 11 a Ci dopiero towar na półki rozkladają. Bałwany jedne, na pewno w magazynie mieli makrele, ale nie spytalam, bo to nieuzyte matoły, skonczyloby sie awanturą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, hej! A ja pytam w marketach jak czegoś nie mogę znaleźć, szukam obsługi i proszę o wskazanie miejsca danego towaru lub nawet podanie mi, jak nie mogę sięgnąć. Po to są. Kiedyś nie mogłam znaleźć małych żarówek z grubym gwintem, w dodatku 40W (tylko taką mogę wkręcić do lampki nocnej) i miły pan poszukał, były. A tak, odeszłabym, bo już mnie trafiało wśród tych wielu żarówek, tylko nie "mojej". ;)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi