Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

misty-eyed, podejmuję wyzwanie wyjścia za 5 lat z domu bez makijażu :twisted:

Ḍryāgan, ostatnio wracałam z pracy mocno osłabiona, wsiadam do autobusu, patrzę, cud! kilka wolnych miejsc koło siebie (to są małe autobusy), okazało się, że ludzie trzymali dystans od śpiącego menela, usiadłam na przeciwko po skosie, bo wolałam odpocząć w smrodzie niż jechać na stojąco.

Okazało się dzisiaj, że wszystkie Ruchy i kolportery polikwidowali w okolicy, więc będę musiała zamówić łamigłówki przez internet. Kupiłam Angorę, bo tam są spoko krzyżówki i inne zabawy logiczne, herbatę o smaku wina :shock: (zielona z owocową) i piwo miodowe wcześniej mi nieznanej marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież ja też zastosowałam daleko idące uogólnienie. Nikt niczego nie musi, jednak u kobiet, które przekroczą 35 rok życia zaczynają być widoczne pewne zmiany na twarzy zwłaszcza, więc jeśli chcą wyglądać niezmiennie pięknie i młodo, stosując makijaż, zabiegi kosmetyczne, mogą odrobinę zatrzymać czas...

Ja mam 35 i duży plus, a nie przejmuję się zmarszczkami, opadającymi powiekami, jednak lubię co nieco zrobić ze sobą, by nie wyglądać na zmęczoną, a odświeżoną, zadbaną. Nie mam na myśli oczywiście podstawowych zabiegów higienicznych, bo to najważniejsze dla każdego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam. Wyczerpana. Nie lubię stać do przymierzalni, grzebać w ciuchach jak na bazarze i tłumów oszalałych bab tłoczących się z naręczami. Ale wróciłam z tarcżą, choć tylko Zarę zaliczyłam ( na więcej nikt by mnie nie namówił) :D

Swetra fajnego nie wygrzebałam, lub nie wypatrzyłam, ale znalazłam taką swetro - marynarkę :shock: i długi jak sukienka cienki golf i mam outfit do pracy. :yeah: Ucieszonam bardzo, bo mam z głowy.

A wychodząc wlazłam do Douglasa popsikać się moimi ostatnio ulubionymi perfumami. :mrgreen:

Ogólnie dzień udany, byliśmy najpierw na fajnym spacerze, popatrzyliśmy z klifu na mroczne zamglone morze. :105:

Teraz pada, mam nadzieję, że tylko na noc.

misty-eyed, A czemu smutny Kochana?

W waszej dyskusji na temat zadbania nie wspomnieliście o dentyście, dla mnie na nic makijaż, ciuchy, figura, jak ubytki w uzębieniu istnieją.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi