Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

A co tu taka bezsenność na Spamowej?

mirunia, Hej Kochana ! Fryzjer to już pikuś w porównaniu z ostatnimi wrażeniami. ;) Dobrze, że ładnie się goi. :great:

platek rozy, Słońce myślę, że lichość Ci minie, jak już będziesz spokojniej do tej pracy chodziła. Pięknie Ci to idzie, powiedziałabym ekspresowo, ale daj sobie jeszcze trochę czasu. Główka musi się przestawić.

Masz fajny dzień dzisiaj w robocie, a jutro piąteczek , więc głowa do góry!

PannaNatalia, Hej! Ja dzisiaj robię szczegółową rozpiskę zadań. Ale czarno to widzę... Urobię się jak wół, a tego nie chcę.... :bezradny:

Cześć Chłopaki, cześć podróżna Carica Milica ;) ...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY62, Dalej to już będzie tylko lepiej, dużo światła = lepsze samopoczucie.

Nosz z wszystkim się ogarnęłam w robocie i teraz siedzę bezczynnie do 15tej . Nawet nie wiem, czy się cieszyć na piątek , bo w cholerę mam roboty w domu...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ból pleców tak już nie dokucza, w nocy robię sobie okłady z psa... :D Żadna maść tak zdrowo nie wygrzeje.

Uszka będę lepić w weekend. Pierogów u nas nie ma w tradycji. Od cholery dań do zrobienia na ostatnie dni... Mam wigilię u siebie. :why:

To też masz swój piąteczek jutro! :yeah:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosmostrada,też często robię okłady z psa :D Serio,jak boli mnie głowa to wtulam się w mojego pekińczyka i po chwili mija ;-) Dobrze,że mój psiak lubi się przytulać

Zazdroszczę Wam,że macie wolny weekend.Ja w sobotę pracuję do 15

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pół godziny i koniec pracy.Jestem dziś umówiona z "kolegą",mamy iść na spacer i na herbatę,a potem odwiezie mnie do domu.Znowu czuję się nijak....

Trzymajcie się.Miłego popołudnia/wieczoru :-)

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Oj to pocieszam, ja absolutnie bym się nie wyrobiła bez tego weekendu...

Ja stosuję psa na bóle kręgosłupa i bóle brzucha... :D

Miłego wyjścia, na pewno nastrój Ci to poprawi!

Hurra jestem w domku! Załatwiłam pocztę (o dziwo kolejki nie było), przy okazji pyszny chlebek w piekarni, a teraz kawka z syropem toffi. Obiad dopiero na 18tą, więc jest oddech.

Fajna rzecz mnie spotkała - otworzyli pod moim biurem nową knajpę, przyszła szefowa do nas i dostaliśmy karty VIP na jedzonko - darmowe! W weekend mam wyjście w przerwie w robocie domowej! :yeah:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi