Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

mirunia, Ból pleców tak już nie dokucza, w nocy robię sobie okłady z psa... :D Żadna maść tak zdrowo nie wygrzeje.

Uszka będę lepić w weekend. Pierogów u nas nie ma w tradycji. Od cholery dań do zrobienia na ostatnie dni... Mam wigilię u siebie. :why:

To też masz swój piąteczek jutro! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia, Oj to pocieszam, ja absolutnie bym się nie wyrobiła bez tego weekendu...

Ja stosuję psa na bóle kręgosłupa i bóle brzucha... :D

Miłego wyjścia, na pewno nastrój Ci to poprawi!

Hurra jestem w domku! Załatwiłam pocztę (o dziwo kolejki nie było), przy okazji pyszny chlebek w piekarni, a teraz kawka z syropem toffi. Obiad dopiero na 18tą, więc jest oddech.

Fajna rzecz mnie spotkała - otworzyli pod moim biurem nową knajpę, przyszła szefowa do nas i dostaliśmy karty VIP na jedzonko - darmowe! W weekend mam wyjście w przerwie w robocie domowej! :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, hej :papa:

mi na bezsenność pomagał basen i ogólnie wysiłek fizyczny

weź już nie pij...

No ja próbuję, ale jak sobie zrobię przerwę, to się robi nie tyle niefajnie, co wręcz niebezpiecznie.

Jestem zapisany do doktorka i niech on zdecyduje co z tym zrobić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, co wyczyniasz bez alko? Zrób coś z tym, szukaj pomocy, bo jesteś za młody na marnowanie sobie zdrowia!

Nie chcę pisać ze szczegółami co narobiłem. Wszystko opisałem terapeucie uzależnień i ona powiedziała żebym się do lekarza zapisał i niech on kombinuje, bo inaczej nie da rady.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, najważniejsze że się za to wziąłeś. Nikt nie mówi, że będzie łatwo, bo za daleko to wszystko zaszło. Ale ja trzymam kciuki, żeby ci się udało. Może lekarz jakoś czymś cię wspomoże

Dzięki. Ta terapeutka też ogarnięta że nie kombinuje jak koń pod górę, tylko powiedziała żebym się zapisał do lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi