Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Kochani!

U mnie z rana popadało coś na kształt drobnego śnieżku, przez chwilę i już nie ma. Taki żarcik pogodowy - ale co, że w sensie że zimy nie ma? ;)

Wstałam bardzo nieciekawa, ale poszłam na terapię (bardzo owocna sesja), potem podjechałam do lidla i Alleluja! dostałam mielone migdały, jakaś jedna torebka się zawieruszyła. Będą więc ciasteczka migdałowe. :yeah: Odebrałam książkę o rybach, ale nie miałam kiedy przejrzeć.

W pracy na razie pustki, kwiat Zbyszek na razie w formie, a ja piję pierwszą kawkę, niestety paskudną bez mleka.

Żeby nie było, że wszystko już si, potwornie mnie boli w plecach, chyba od tego kaszlu...

Miłego dnia!!!

cyklopka, mam nadzieję Kochana, że już Ci nastrój się poprawił. Takie poranne strachy upierdliwe są ( kto to w ogóle widział tak zaczynać dzień, a dla mnie to codzienność), ale z reguły mijają.

PannaNatalia, Trzymaj się, niech szybko przejdzie!

Cześć Chłopaki, jak dziś nastroje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada-w niedzielę dostałam od siostry tą książkę o rybach z Lidla,ale nic ciekawego nie znalazłam w niej.

Niedługo Święta....wczoraj rozłożyłam nową choinkę(220cm)żeby ją ubrać będę musiała stanąć na krześle :D Mało czasu,a ja nie jeszcze nie mam pomysłu na dania...

Właśnie parzę sobie melisę,chciałabym umieć się wyluzować i pozbyć lęku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, Kiedy się wybierasz na badania, że ta obcesowo spytam?

To jest właśnie ciężka sprawa. Miałem robić wczoraj, więc nie piłem w nocy i po jakimś czasie takie mnie lęki ogarnęły i głupie myśli że bałem się wyjść z domu. Kiedyś miałem tak po dwóch trzeźwych nocach, teraz po jednej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No nic, zrobisz kolejne podejście... :bezradny: Trzymam kciuki! Przegadaj to z psychologiem, przecież do cholery są chyba jakieś sposoby ułatwiające rzucenie tego syfu. Ja rozumiem, że po Twoich doświadczeniach nie bierzesz pod uwagę pójścia gdzieś na detoks? (Wiesiek z benziaków zszedł i sobie chwali przecież, aż przesadnie ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, No nic, zrobisz kolejne podejście... :bezradny: Trzymam kciuki! Przegadaj to z psychologiem, przecież do cholery są chyba jakieś sposoby ułatwiające rzucenie tego syfu. Ja rozumiem, że po Twoich doświadczeniach nie bierzesz pod uwagę pójścia gdzieś na detoks? (Wiesiek z benziaków zszedł i sobie chwali przecież, aż przesadnie ;) )

Z tym detoksem to od jakiegoś czasu się zastanawiam. Gdyby udało się dostać gdzieś poza Siedlcami (bo tutaj jest tylko ten jeden oddział) to w sumie nie było by tak źle. A dzisiaj znowu terapia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiatjcie Kochani:********

Ja tez wylekniona na maxa , ide dzis pozniej do tej aktualnej psychiatrki i sie tego bojam bo jak zacznie mi znow gadac glupoty to chyba ja kopne.

Do tego terapie mam dopiero w polowie stycznia bo moja T idzie na urlop. Jak ja to przetrzymam?

Co do ksiazki z Lidla to akurat dla mnie jest kilka naprawde fajnych przepisow i troche ciekawostek tyczacych ryb i ich oprzadzenia , jak najabrdziej jestem za za taka ksiakza . Przepisy nie sa jakies wycudowane ale zalezy co kto pichci . Mnie ksiazka sie przyda :)

Odrealnia mnie dzis bardzo z lęku i moja T stwiwerdzila ze to jest przez to ze stracilam poczucie bezpieczenstwa miedzy innymi przez ten kregoslupowy weekend . No i to to ze nagle tez zostalam wrzucona w prace i musze starac sie sobie radzic na kolejnej plaszczyznie --- sama.

O jeny , jeny jak ja mam dosc. skonczy sie tym ze nie wyjde z domu.

kosmostrada, :********* mnie boli kosc ogonowa :shock: i nie wiem od czego? Moze dostalam kopniaka ktorego nie pamietam????

Co bedziesz za ciacha z migdalami piekla?

:105:

mirunia Slonce trzymam kciuaki z a dalsza czesc zadania :! napisz co i jak po pracy.

PannaNatalia, jak dla mnie tam nie ma wycudowanych potraw a rybki tez sa mi znane wszystkie wiec jak dla mnie ksiazka jak najbardziej ok. :) Lacze sie w lękach i bolu .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi