Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki Kochane, coś jakaś słabość nas tu napadła. Wszystkie na coś narzekamy... :bezradny:

cyklopka, I jak na wieczór, dałaś radę na zajęciach? No ale jest miła perspektywa poniedziałkowa, fajnie coś takiego mieć... Czyżby to był TEN Mikołaj, no wiesz... ;)

platek rozy, Agar dostałam w sklepie ekologicznym, kurczę drogi... Dobre , że w tych całych jazdach zrobiłaś te badania i masz z głowy. Kiedy odbierzesz wyniki?

misty-eyed, Cieszę się, że już lepiej się czujesz! Ja prezenty kupowane przez neta, będę zamawiać pewnie w weekend. Każdemu jakiś drobiazg i mole zaczynają buszować w portfelu... ;)

mirunia, Oj odetchnęłam, że jesteś. Tak myślałam, że słabiutko się czułaś. No ale może będzie coraz lepiej. Porozpieszczaj się Słońce w weekend koniecznie!

Nie znam się, ale czy jest możliwe, że taki antydep po prostu przestaje działać po dłuższym czasie? No wiesz, że organizm przyzwyczaja się?

Idę nakrywać dla gości. Wpadnę jak sobie pójdą poczytać Was.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

misty-eyed, tulam!

platek rozy, główny rzut bólu zniknął wczoraj po drzemce, ale troszeczkę mi słabo było w pracy, bo młyn i nie wiedziałam jak się nazywam. I jeszcze całkiem komfortowo w dolnych strefach części dolnych się nie czuję.

kosmostrada, w sumie w ramach zajęć poszliśmy na pół godziny do pana doktora na polibudę obejrzeć jak wygląda chromatograf i stare kompy :lol: Było nas 4 osoby ;)

Zrezygnowałam z jutrzejszego wyjścia, więc będę się uczyć i nie stracę mojej piąteczkowej passy :P

Nom, Słońce coś mówiło, że może zrobi dzieciom niespodziankę w mikołajki. No to może dużej niegrzecznej dziewczynce też :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, tak , tani on ne jest niestety :bezradny: wyniki odbieram w poniedzialek.

Kochana co tam dobrego masz dla gosci????

mirunia, Slonce ja od kregoslupa dzis mam zawroty , i sie poplakalam przed chwila bo jak mi nie odpusci to bedzie problem w pon isc do pracy....

daj przepis na kremik , ja tez czasem robie ale pewnie masz inny . :uklon:

filip133, to mzoe cos zrob co lubisz? na poprawe nastroju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, to jest reakcja łańcuchowa zazwyczaj...

kosmostrada, ja już nie nadaję się do normalnych zakupów, wszystko zamawiam przez internet. Jedną rzecz zwróciłam, ponieważ nie zauważyłam jednego szczegółu :roll:

mirunia, to ja dziękuję :D, było mi bardzo miło, że wspomniałaś o mnie. Och, każdy jest spragniony zainteresowania /to nie próżność, ale potrzeba akceptacji/. Leku, o którym wspomniałaś, nie znam. W styczniu będę u lekarza, to wspomnę. Już włożyłam sobie karteczkę do dokumentacji medycznej.

filip133, czy źle się czujesz, czy raczej to smutek egzystencjalny?

cyklopka, :D Może zarażasz się od dzieci? Stąd Twoje słabsze samopoczucie. Podobno /słowa mojej p.doktor/ bakterie dziecięce są trudne do zwalczenia przez dorosłych...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, no 100% pewności nie mam, mam tylko nadzieję, że się zobaczymy w tym tygodniu :hide:

misty-eyed, cały czas fagocytuję wirusy od dzieci, ale wczoraj to mi zwykły chamski period dowalił, tak że zapomniałam o zaziębieniach :papa:

Sigrun, cześć!

Siedzę przy komputerze, słucham piosenek o dzielnych Szkotach broniących galaktyki przed goblinami i nie chce mi się ani uczyć, ani pracować :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana dziekuje za przepis, zapisalam sobie i zrobie.

Dzis pol dnia w kolnierzu przechodzilam ... eh a nic nie minelo... :bezradny:

cyklopka, zycze szczescia i trzymam kciuki :great:

JERZY62, Hey Jerzyku :papa::papa::papa:

Umyslam sie z niemalym trudem , i wlasnie sobie uswiadomilam skad te zawroty byc moga--- po operacji myalm glowe w pozycji niedozwolonej zyli w pochyleniu ... i w koncu efekt tego mycia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi