Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, powodzenia :smile:

Purpurowy, to proste - doszedłeś do wniosku, że masz za dużo kolczyków ;) A poważniej - myślę, że dasz radę bez picia. Zresztą, cyklopkę słuchaj. Sam nawet przestałem pomijać leki, choć... No cholera!, przydałaby się jakaś - nawet najmniejsza - euforia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, w żaden sposób nie chciałem Purpurowego skrytykować. Po prostu uważam, że zrobił potężny krok i szkoda by było, gdyby się cofnął. Wiem, że kibicowanie przez forum to w zasadzie żadne wsparcie, ale myślę, że wszyscy powinniśmy się jakoś wspierać. Fakt, czasami panikuję i robię z wszystkiego dowcip...

Purpurowy, jesteś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzień dobry ;)

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hey Kochani:*******

Ja zapracowana i dziekuje Wszystkim za cieple slowa wczoraj oraz przepraszam ze juz nie odpisalam ale musialam sie z deczka zresetowac .

Dzis za dobrze to nie ejst bo mnie cos przydusza i serce mi wariuje , wzielam sobie kropelki , w nocy mnie to jednak obudzilo i malo co spalam . No ale stresy wychodza .

Dzis mamy ubieranie choinki w pracy :105:

No i mamy 17 gr wigilie pracownicza na ktora dostalam dzis zaproszenie. Ma byc oplatek , barszczyk i rybka.

Jakie to odmienne od mojej poprzedniej pracy. Tam nawet stroika nie bylo a tu bedzie cala duza choinka i wigilia. To takie normalne a ja za takim czyms tesknilam w pracy.

Poki co daje rade chociaz to duszenie mnie dobija.

Milego dnia dla WAS!

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!!!

Plateczkowa w ferworze walki, a co tam u pozostałych ?

U mnie dziś z rańca była całkiem fajna pogoda, więc dałam się psu wyciągnąć nad morze. Znalazłam 3 małe bursztyny!

Niestety poszarzało, chyba ciśnienie siadło, a ja dziś bez kawy tylko na porannej Ince ... Dostałam takiej migreny, że myślałam, że nie dojdę do roboty. Proch łyknięty i niestety jednak jedna kawa w pracy wypita, bo bym nie dała rady pracować.

Teraz siorbię gorącą herbatę z cytryną na rozgrzanie mojego obolałego brzuszka. Mam dziś zaplanowane i w ruchu całe popołudnie, więc na jęki nie mogę sobie pozwolić.

Fajną herbatę mi wczoraj przyjaciółka zrobiła - świeży rozmaryn, cytryna, czerwony pieprz, miód. Ciekawe i dobre.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi