Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym wrócić do tego stanu z sierpnia 2013r.

A co stoi na przeszkodzie?

Że nie uśmiecha mi się kolejny pobyt w psychiatryku. W sierpniu 2013r wpierdzieliłem garść tabletek i nie czułem absolutnie żadnych emocji. I to było piękne uczucie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sierpniu 2013r wpierdzieliłem garść tabletek i nie czułem absolutnie żadnych emocji. I to było piękne uczucie.

Jakby dało radę to bym Ci oddał to "piękne uczucie".

Dzięki. Szkoda że nie ma możliwości uzyskania tego stanu bez żadnych konsekwencji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Purpurowy, ja mam spłycone emocje :D cześć wszystkim :papa:

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, bardzo fajnie wypadlo :great::great: ciesze sie razem z Toba :*********

Pokolorowalam motyla :pirate: Teraz kapiolka i zrobie sobie omleta na kolacje :)

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cześć Łobuzy!

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć spamiarze :papa:

khaleesi, co to znaczy spłycone emocje?

przymulone odczuwanie i przeżywanie sytuacji :lol: W zasadzie nic nie przezywam. Dawniej miałam tak, że po nocach nie mogłam spać bo przeżywałam co się dzieje na świecie w moim zyciu itd teraz mam na to wywalone :lol: To piekny stan.

"Zajmij się życiem albo umieraniem"

Nie wystarczy mieć rozum, trzeba jeszcze posiadać go tyle, by go nie mieć za dużo.~~Andre Maurois

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja taki stan osiągnęłam jedynie na lekach, teraz trochę trudniej osiągnąć totalną wyje**kę :lol:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DarkMaster, nie mam wyjscia... Rzygam ta praca a w sumie moze nie tyle praca co moja przelozona... Postawilam sie jej pare razy... Przez co tez odmowilam awansu bo nie wyobrazam sobie jeszcze bardziej sie z nia uzerac za pare groszy wiecej... I w ogole dluga historia. Pewnie bedzie sie mscic za moje l4...ale ja chora do roboty chodzic nie bede...bo wlasnie przez takie osoby na l4 wylafowalam...dlugo by gadac

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, platek rozy, w sumie rację macie, jakby nie chciał gadać, to by mi powiedział :papa: Czyli teraz już mogę spokojnie czekać albo na smsa, albo na odwiedziny w pracy.

Już wiem, na co mam teraz ochotę. Na grę z lat 90-tych, którą już raz przeszłam, ale wszystkiego nie pamiętam, więc chętnie poklikam jeszcze raz. Tam są gargulce, cyklopy, szpital psychiatryczny, starożytni bogowie, wszystko co lubię. Jednak dobry patent na oderwanie się od rzeczywistości, zarówno od złych jak i dobrych emocji, okazuje się 8) A jeśli chodzi o leki, to moja psychiatra mówi, że neuroleptyk trzyma człowieka w pewnych ramach emocjonalnych, elastycznych, ale jednak bez ryzyka depresji ani manii. :smile: Z małym ryzykiem tępego uśmiechu nieadekwatnego do sytuacji.

A jak przetrawię kolację i zmierzę temperaturę, i może w końcu nie będę miała stanu podgorączkowego, to sobie wreszcie poćwiczę. Podobno mocne nogi mają wpływ na kondycję całego ciała. Tak że, Aurora88, bardzo lubię twoją sygnaturkę.

images?q=tbn:ANd9GcSbs6_VTZl-fDx2Qwh_A63NBUXTI7RTG-Q1DAwMLlbBDUtwPYJX

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja już odliczam dni do urlopu :yeah:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi