Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

bonsai, bonsai, zależy od choroby, małe dawki przeciwlękowe, większe p/psychotyczne, największe przy schizofrenii, której akurat nie mam. W moim przypadku lekarka zakłada max. 300, ale aktualnie 200 wydaje się w sam raz. Kodeinkę doraźnie przy nerwowym kaszlu.

Sigrun, może mają tę samą znajomą. Chyba że są różne miasta 8)

Chociaż mój tata z wiekiem zaczyna do starych kawałów wplatać członków rodziny, że niby dziadek komuś tak powiedział, czy coś.

filip133, no cieszę się, że wymyśliłam temat na terapię, bo babka aż tak bardzo o błędach młodości słuchać nie chce, mówi mi, że nie byłam przygotowana... No ale faktycznie to myślenie, że muszę wykonać jakieś drobne zadania, przygotowania, zanim coś się wydarzy, żeby się powiodło, zamiast oczywiście robić cokolwiek co by miało znaczenie i faktyczny wpływ na wydarzenia :great: Stare schematy są takie wygodne.

Idę się pakować, jeszcze jeden odcinek obejrzę, może dwa, albo osiem :105:

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, no mowie ze to urban legends ;) tak samo jak facet z siekiera wsiadajacy do samochodu...i czarna wołga... ;)

Jaszczomb to btw maly ptak i raczej jorka by nie upolowal...raczej myszory zjada.

takie tam, ja np ;)

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie śpię, dopadły mnie znowu paskudne lęki, a już było spokojnie od ponad tygodnia... :cry:

A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek.

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prakseda, jaszczembiory yo bardzo czesto spotykane ptaki drapiezne.. Zobaczyc orla to dopiero cos:)

Ale racja...niesamowicie dostojne ptasiory...ja je uwielbiam ;)

Little Red Fox, kochana przytul swojego M. ... Wtul sie w niego...powinno pomoc

Lieb's oder lass es, alles dazwischendrin gibt's nicht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, już tuliłam, a nie chcę go teraz budzić :roll:

Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi.

Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sigrun, nie mam serca budzić, poza tym nie dobudzę, jak tak mocno zaśnie... dobrze że chociaż weekend się zbliża, odpocznę od pracy, zacznę odliczać dni do urlopu, bo na większe zmiany się nie zanosi...

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, jego i tak nic nie obudzi :lol: mogliby go wynieść razem z łóżkiem, strzelać z armaty obok i tak nic...

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc Dziewczynki :******* :papa::papa:

U mnie szaro , buro i zimno. Ide niebawem do sklepiku --- mam ochote na cieply i gesty od mieska krupnik. mam nawet zakupiona wedzona kosc w tym celu ale chce jeszcze dokupic troszke mieska zeby w nim plywalo.

Serce mi od rana przeskakuje :roll:

cyklopka to stroj fajny , jestem ciekawa efektu koncowego :great:

Zosia_89 kuruj sie Kochana , nie plataj po dworze. :nono:

Little Red Fox, Jak sie czuejsz? Lęki minely?

mirunia Slonce a Ty dzis jak? Lepiej?

kosmostrada oj jak ja uwielbiam takie burgery z calym stekiem w srodku :105:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, też mu zazdroszczę 8)

platek rozy, szczerze mówiąc czuję się jeszcze gorzej, ale zostać w domu niestety nie mogę...

cześć JERZY62

ja dziś gotuję spaghetti bolognese, ale sos mi wyszedł za ostry :twisted:

(Ewa Białołęcka)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Kochana :******** bardzo mi przykro ze sie tak czujesz. Moze zadzwon i umow wizyte u pana doktora? Skonsultuj to samopoczucie i odstawianie esci.

Hydra slabiuska to nie pomoze na tak duze lęki. :bezradny:

Little Red Fox, jestes juz na lekach? Bo mialas chyba miec wizyte u lekarza?

JERZY62, wlasnie nastawilam krupnik , pachnie mi wedzonka w calym domu :)

Jesooo jakie kolejki , nie wiem co to sie podzialo ale dzis w miesnym bylam 16 :shock::shock: myslalamz e tam sie przekrece stojac w tym tlumie ludzi. Kupilam jednak mieso z kurczaka na gulasz , noge do krupniku i na zas pod zupe kadlubki z kurczaka.

Kregoslup mnie cos od paru dni nawala .Musze sie lampa wygrzac .

A teraz slucham muzyki i gotuje.

Sigrun, :********takie tam, filip133 Witajcie :papa::papa:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi