Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

filip133, Mam nadzieję, że dotyczy Ciebie powiedzenie - uczymy się na błędach... ;)

Pies ma przewlekłe zapalenie ucha... :( Wet powiedział, że nie wie jak ten pies funkcjonował, bo gdzieś od miesiąca potwornie go boli, a ten twardziel nic po sobie nie pokazał. Przyszliśmy z nim w ostatniej chwili... Jutro znów idzie na czyszczenie ucha, zastrzyk i po kropelki.

Muszę iść po jedzenie dla niego, nie wiem, czy go brać , bo leży nadragowany przeciwbólowymi. Czy będzie jakiś tydzień w naszym domu, gdzie nikt nie będzie chory czy obolały... :bezradny:

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie były osoby które rzeczywiście miały inteligencję i nie leżały na najprostszych rzeczach :) Ja sam, może nie miałem jakichś stypendiów za średnią ocen i nie we wszystkich mi szło naprawdę dobrze, ale raczej w tej czołówce byłem i często się inni po jakąś pomoc do mnie też zwracali.. :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

obecnie mój syn chodzi ZSZ i jest szczesliwy , kolejny ma technikum robić a mały zobaczymy

po co Wam te studia skoro i tak z pracą krucho?

mnie nie stać aby im płacic za nauke az do 26 lat

"Walcz, po to żyjesz

Walcz, by zachować jeszcze twarz

przecież jedną tylko masz"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, takie dziewczyny mi imponują :P hehe xD

czyli nie imponuje Ci dziewczyna po technikum , która angażuje sie we wszystkie możliwe akcje społeczne tj. zbieranie pieniedzy dla przedszkola, krwiodawstwo, opieka nad pomnikami przyrody?

"Walcz, po to żyjesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, takie dziewczyny mi imponują :P hehe xD

czyli nie imponuje Ci dziewczyna po technikum , która angażuje sie we wszystkie możliwe akcje społeczne tj. zbieranie pieniedzy dla przedszkola, krwiodawstwo, opieka nad pomnikami przyrody?

Przecież nie będę teraz w 50 punktach wypisywał co mi imponuje a co obrzydza :P

"Co się ze mną dzieje? - Powiedz mi. Co za demon we mnie drzemie? - Powiedz mi. Nie wiem, nie wiem, nie wiem..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ja tez nie zaluje ze mam dwa kierunki , i tez nie placilamz a zaden , pracowalam i robilam studia jednoczesnie i bylam samodzielna od 19 roku zycia.

Jeden zrobilam i byla to moja pasja ---archeologia srodziemnomorska a drugi robilam pod katem pracy --- rachunkowosc i finanse.

kosmostrada:******** a ja dzis bylam w bibliotece oddac ksiazki i wziac kilka innych , do tego zrobilam juz zakupy na weekend zebym jutro w wielkch kolejach nie stala. Bylam jeszcze w aptece po probiotyk bo mi sie skonczyl i po magnez.

Wszedzie napiecie takie i dereala ze momentami nie wiedzialam gdzie jestem :shock: to wczoraj bylo duzo lepiej.Wkurwa tylko zalapalam dzis przez to i poszlam na ciuchy bo otworzyli nowe , nie mam kasy za wiele ale chcialam sobie nastroj polepszyc i kupilam z a 7 zl jesienna spodniczke.I o dziwo tam mnie wreszcie dereala odpuscila.

Zdjecie ciemne ale leje znow a myslalamz e juz dzis odpusci.

W dodatku na placyku otwarli stoisko z przyprawami naturalnymi , ktore kupowalam na Targach lub musialam jezdzic na miasto specjalnie. Wiec sie ucieszylam.

Poza tym to dno i zmula i depresja i dereala i uj z takim samopoczuciem :roll::roll::roll::roll:

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, No i tak powinno być ze stypendiami.

Syrop klonowy jest bardzo si, ja dodaję nawet do płatków owsianych.

Przyszła gitara młodego... to się zacznie... :zonk: Ale fakt, piękny instrument. :105:

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[acherontia-styx/b]

czy tych samych ofert byś nie miała po technikum?

pracowałaś na licencjacie i rozumiem ze rodzice NIC Ci nie musieli dawc (stancja , dojazdy, buty, płaszcz itd)

widze ze tu bardzo nie pasuje

"Walcz, po to żyjesz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Bardzo fajna spódniczka... I cudna cena. :105: Kochana wszystko załatwiłaś, nawet przyjemności były i tego się trzymajmy. :great: A jutro już miły dzień Ci się zapowiada. :yeah:

Ja myślałam o bibliotece, ale odebrałam dziś od przyjaciółki książkę, pożyczyła mi "Siła czy moc. Ukryte determinanty ludzkiego zachowania". Podobno ciężka lektura, ale rewelka.

U mnie też co chwilę pada, wszystko dziś załatwiałam samochodem. Kolano mnie też boli, więc nie było tuptania oprócz małych spacerów z psem.

Pogoda nam nie sprzyja. W poprzednim roku też tak było? Muszę zobaczyć nasze posty z tamtego okresu...

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, biedny psiaczek , ucho to faktycznie potrafi bolec strasznie . :bezradny:

chmurka66, mnie nie dawali nic rodzice bo mama umarla jak mialam lat 17 a ojciec jest alkoholikiem wiec coz mi moze dac????

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, chyba az tyle deszcze to nie bylo :time:

Esh no chcialabym sie czuc lepiej a nie potrafie. najgorsza ta derala bo normalnie nie wiem gdzie jestem i musze sie na sile dyscyplinowac jak chce cos zalatwic czy kupic.

pokaralo mnie ta choroba za moje dawne zycie ponad sily :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, a czy ktos Cie wygania?

Bo nie rozumiem , kazdy jest inny i kazdemu wedle potrzeb . Nie wszyscy musza byc po studach , szczerze pracowalam na uczelni i spora czesc studentow to barany jak i inni ludzie bez studiow .Wiec studia ne maja nic do rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez bym kupila syrop klonowy :105::105::105: do nalesnikow z maki orkiszowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmurka66, ja tez wynioslam sie z domu z mlodsza siostra ktora miala lat 14 . Dlatego mam silne poczuce niezaleznosci i samodzielnosci i nie lubie o pomoc nikogo prosic.

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tumblr_inline_nqbktgoDNh1safd2x_500.gif tyle tylko moge na moja chora glowe , bo juz cyce opadaja na jej herezje stulecia ... No!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

filip133, wlasnie takie zachowania nie sa fajne i to Ci pisze co kobiety drazni , takie wypominanie roznych rzeczy oraz zaglaskiwanie na smierc. To a propos tego ze nie mozesz utrzymac znajomosci albo nie przeradzaja sie one w cos innego a koncza. Taka rada mniej glaskania , mniej przytulania bo nie kazda kobieta to lubi! zwlaszcza od kogos kogo malo zna.Mniej wypytywania i wlazenia z butami w intymne sprawy ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi