Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

kojarze zaposaj

Ten kolo ma swój kawałek w Drużynie Mistrzów 3

[videoyoutube=KHEiTQXohXg][/videoyoutube]

Znam go osobiście, bo on był z moim bratem w MOW, a teraz jest w Anglii bo w Polsce ma list gończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, kiedy ja sie spinam ze mnie nie przyjmia :cry::cry: bo bedzie po mnie widac c horobe .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, jak się nie będziesz trzęsła ze strachu jak osika, to już dobrze. Po afku pełny luz i uśmiech na twarzy.

Kochana, zdrowi się też stresują na takich rozmowach, kolana im się trzęsą, głos drży... nie jesteśmy z kamienia. :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, chcialabym byc mniej emocjonalna i nie przezywac tak wszystkiego > Moja siostra taka jest.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj zapaliłem znicza za scarlett33

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, o witaj , przykro mi ze tak Cie dzis zlapalo ale w takiej klitce z tyloma osobami to sie nie dziwie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, trzymam kciuki, żeby Ci się to nie powtórzyło. Dobrze, że skończyło się wszystko dobrze i dałaś radę do końca pracy. Duszno, mały pokój, plus emocje z pierwszego dnia i.... pewnie byłaś na czczo. Jutro będzie lepiej, nie kitaj tam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, nie padniesz, rozmowa będzie na siedząco zapewne. :D Załóż grube rajty do kiecy. Nie pisz takich czarnych scenariuszy Płatuś, bo tylko nakręcasz jeszcze bardziej te lęki.... dostaniesz w dupsko! :time:

Jak mieliśmy zajęcia z pierwszej pomocy to akurat byłam w krótkiej sukience i grubych rajtach, i padałam :great:

mirunia, kiedy ja sie spinam ze mnie nie przyjmia :cry::cry: bo bedzie po mnie widac c horobe .

Nie żebym się chwaliła czy coś ale w depresji przeszłam TRZY etapy rekrutacji do Emiratów, gdzie oni mają tak wyrobionych rekruterów, że raz popatrzą i wiedzą, czy zatrudnią i gdzie praktycznie wszystko się rozbija o robienie dobrego wrażenia. Tak że z perspektywy czasu się sama dziwię. :bezradny:

Mam 37,6*C tak że dzisiaj nie popracuję tylko wracam do łóżka i jutro będę myśleć, co dalej...

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasna cholera teraz mi dużo bliżej do połykania spermy w klatce i picia denaturatu na wolności niż do jedzenia hot dogów,kapusty,kabanosów .większośc wypluwam bo tak boli przy nagryzaniu

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk, już się nauczyłeś połykać sperme swojego kochasia? To miałem rację że ty ciota jesteś. :mrgreen:

kochasia będe miał jak mnie kiedyś zamkną i to nie jednego czy będe tego chciał czy nie.a bez zębów sie najlepiej obciąga :cry:jak myślisz jakie są "korzyści" z bezzębia?ja oczywiście wole gryzć może ty wolisz nie mieć zębów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, po fakcie już się sama z tego śmiałam ;) ale stwierdziłam, że jutro na raporcie stoję przy drzwiach, tak w razie czego :lol:

No skoro cie to bawi.. :roll: ja jestem bardzo uczulona na takie nieprzestrzeganie przepisow bhp. I po co robia te szkolenia? Durnie.. od razu przypomniala mi sie tragedia na uczelni w Bydgoszczy.....

"Objawy mają swoje znaczenie"

Zygmunt Freud (1856-1939)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi