Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

cyklopka, Ale Ty jesteś mentalnie zajęta, nie ma co chwilowo do Ciebie startowac... :D

Myślisz, że gej... :zonk: No ale to będzie świetnym kumplem!

mirunia, z tego co obserwuję, to może tak byc. Moja przyjaciółka wyzwoliła się z większości objawów ( min.somatyki - jak problemy z pęcherzem, egzemy, puchnięcie nóg, lęk przed lataniem samolotem, hipochondria, problemy ze spaniem, natrętne myśli), ale jej głównym problemem była depresja. Jest lekko neurotyczna i to w czasie deprechy się pogłębiło. Teraz ma różne jazdy, ale nie wymaga konsultacji psychiatry. ;)

Sigrun, To samo pomyślałam, że pięknie by razem wyglądali w tych koszulkach... :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, czy mi coś umknęło czy tu się jakiś klub randki w ciemno otworzył :mrgreen: .

Bez żadnych niechęci personalnych, ale mam już trochę dość sympatii korespondencyjnych, bo już parę lat życia na takie coś straciłam

No offence taken. Mam podobne doświadczenia w tej materii ;) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale to będzie świetnym kumplem!

Ja też :D Ale nie gejem :P

Nie wiem, co wam z tym szukaniem dla mnie chłopa na forum :bezradny:

Bez żadnych niechęci personalnych, ale mam już trochę dość sympatii korespondencyjnych, bo już parę lat życia na takie coś straciłam :hide:

Do Krakowa nie tak daleko, mogę przyjechać :D Haha :) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to budujące, że człowiek może spokojnie spac, bo przyjaciele z forum mu znajdą drugą połówkę... :105::lol:

cyklopka, Jestem absolutnie za ominięciem drogi internetowej i klasycznym flirtowaniem w realu! :great:

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, Ale Ty jesteś mentalnie zajęta, nie ma co chwilowo do Ciebie startowac... :D

Myślisz, że gej... :zonk: No ale to będzie świetnym kumplem!

Trzeba się mieć czym martwić na zapas :zonk:

Pierwszy raz w życiu jestem w stanie nie zrażać do siebie ludzi, co było nagminne, kiedy się nie leczyłam, czyli całe życie minus ostatnie pół roku, powinniście mnie wspierać :(

cyklopka, a Ty w ogóle masz do niego numer telefonu? Może wysłałabyś mu sms-a!

Pewnie, że nie mam.

Halo, dopiero od dwóch tygodni jestem zakochana i już mam wszystko wiedzieć? :bezradny:

cyklopka, a co będzie jak się trener okaże cyklopem?

A to jest akurat bardzo możliwe.

Ja mam bardzo skrupulatnie ułożoną kolejność rzeczy, o które się będę martwić :mhm:

1. czy będzie z nami dalej pracował

a) czy chce pracować dalej z nami (wyjaśniło się na TAK)

b) czy dyrektor się zgadza (wyjaśniło się na TAK)

c) czy mu uprawnienia wystarczą

2. czy ma kogoś

3. czy jest gejem

4. czy lubi Gwiezdne Wojny

5. czy jestem dla niego tylko koleżanką z pracy

6. czy jest cyklopem

I planuję się martwić tylko jedną sprawą na raz :nono: Aktualnie jestem przy kwestii 1c) 8)

Tak że nie siać paniki, bo mi tętno skoczyło :hide:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie to budujące, że człowiek może spokojnie spac, bo przyjaciele z forum mu znajdą drugą połówkę...

C'nie? :mrgreen:

Do mnie ostatnio siostra pisała, że znalazła mi dziewczynę gdzieś w tropikach (pracuje jako pilotka wycieczek w różnych dziwnych miejscach). Podobno mulatka, modelka i do tego pasjonatka fotografii! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi