Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ahoj! Ale naspamowaliście!!!

Sigrun, No, takie trailery są ostatnio bardzo modne. O, tu mojego idola terapeuty, w którym się podkochiwałam :105:

filip133, jak się masz? :)

Byłam u terapeutki, ona zawsze coś nowego wymyśli. Ale nie mam chwilowo ochoty z nią gadać. To jakiś rodzaj oporu? Po prostu mi się nie chce rozmawiać.

Zrobiłam sobie na miły wieczór czekoladę gorącą, lody bananowe i ukroiłam wczorajszą szarlotkę. Ale mi słodko!

3217903_WP_000134.jpg

(tak się chwalę, podbijam sobie samoocenę tymi fotkami, mam nadzieję że rozumiecie :mrgreen: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwna pogoda, niebo jasne, słońce, białe chmurki, a piździ jak na dworcu w Kielcach. Tęsknię za moimi jesiennymi wyjazdami za granicę sprzed kilku lat. Nie tyle za niedoszłym mężem jako takim, ale za tamtym powietrzem i w ogóle możliwością zmiany otoczenia.

Aurora88, no nastukali postów jak nie wiem.

Zosia_89, ja to mam taką tezę, która może oburzyć, że niektórzy biorą ślub, bo to jedyna okazja, żeby być w centrum uwagi, mieć fryzjera, makijażystkę, wyjątkowy strój, fotografów, kamery. A można mieć to samo taniej, wystarczy dołączyć do klubu robiącego repliki strojów z filmów i gier albo do zespołu pieśni i tańca :great:

Dziękuję życiu/opaczności/prowadzącym za warsztaty wokalne i oddechowe, na które chodziłam rok temu. Gdyby nie to, to już bym miała załatwione gardło i krtań. A tak to wołam tylko z wnętrza tułowia. A wołać trzeba, bo gadają wszyscy na raz.

Mieli w ćwiczeniach uzupełnić rysunek postaci, żeby upodobnić do siebie. Jedna dziewczynka narysowała jedno oko, a na pytanie czy jest cyklopką odpowiedziała twierdząco. Aż żal skrzyczeć.

Cały dzień chodzę śpiąca i szukam źródeł cukru (wczoraj kupiłam miód nawłociowo-gryczany). Muszę jeszcze na szybko przejrzeć materiały, a już przysypiam. Może po prostu się spakuję i walę niuanse.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, jak tylko przestaniemy być dla siebie anonimami, to machina ruszy.

Ciekawe czy dostanę nowe leki w tym miesiącu. Aktualnie boję się ZUSu, terrorystów i tego, że istota o wydłużonej bladej głowie i długich ostrych zębach może walnąć twarzą w okno od zewnątrz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aurora88, ładny kubeczek. Z Flo? Ja mam stamtąd takie podobne.

Psychoterapia męczy... Może po prostu masz chwilowy spadek chęci do pracy...

Ja uwielbiałam się drażnić z terapeutami 8)

filip133, To cieszę się bardzo, że masz lepsze samopoczucie, bo ostatnio zaliczyłeś dołki...

Ale w sumie dobrze, że zadowolonym nie jest się wiecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobre rano :)

Marcin2013, cześć :)

WinterTea, tak, dostałam w prezencie, ale z Flo. Już nie ma tego sklepu - szkoda, kubki mieli rewelacyjne :(

W ramach przepracowywania tego co mam na terapii, ukryłam wszystkie zegarki i wstałam "na czuja". Teraz wszystkie przestawiam. Zaczynam rozumieć, co czują osoby z ZOK, bo myślałam że zaraz zeświruję, jeśli nie sprawdzę godziny :hide:

Nie miałam pojęcia, że tak się uzależniłam od czasu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh coś się popsuło... :/

Widzę właśnie, że u Ciebie coś nie tak z wstawianiem postów. Ale to ludzkie i zrozumiałe :D Mnie czasem wyskakuje jakiś błąd 502 i nie mogę przeglądać forum. :)

Aurora88, Flo przestało istnieć? :( Ale na bazarach też czasem podobne rzeczy można kupić.

Ale boisz się, że gdzieś nie zdążysz? Czy skąd ta "obsesja czasowa"?

bonsai, Ciebie też nietrudno zauważyć z tym nastrojowym avatarem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi