Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

acherontia-styx, ja nigdy nie miałem biegunki, która trwałaby dłużej niż jeden dzień. Może dlatego, że miałem loperamid. :D No ale dobrze, dobrze, wszak życzę jak najlepiej platkowi rozy, więc niech diagnozuje się przez internet i słucha wszystkiego, co jej powiesz. :uklon: Nawet, jeśli kolejną dobę spędzi w łazience.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, moze mi to przejdzie

ja i tak jutro nie ide do niej , ewentualnie jak dalej tak bedzie to o czwartku pomysle ale moze to ustapi.

Teraz mam jakby dluzsze przerwy w bieganiu bo nie co pol godziny a co dwie

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ty jesteś nieobiektywna, bo dzielą nas, dość mocno, poglądy religijno-polityczne (więc mam Twoje brawa gdzieś), ale ostracyzm ze strony acherontii-styx trochę mnie zdziwił. Wszak poleciłem Stoperan nie biegunkę - nadal nie wiem, co było w tym niestosownego. Lek ten pomógł wiele razy mnie, moim znajomym. Natomiast proste przenoszenie tego, co wyniosło się z pracy związanej z medycyną do każdego przypadku problemów jelitowych człowieka (tym bardziej, że wie się tylko tyle, ile napisze platek rozy), jest niepokojące.

Serio, lekki szok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, skąd, sam mam Imodium, a lek znałem nie z reklam tylko z zainteresowań opioidami. Nazwy Stoperan użyłem, bo każdy ją kojarzy po prostu. I nadal uważam, że na zatrzymanie problemu jest to jeden z lepszych leków. Natomiast działa, które wytoczyłaś, przerosły nieco moje sympatyczne dotychczas postrzeganie Ciebie. Cóż, pomyliłem się, nie pierwszy raz. Powodzenia w nauce tudzież pisaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx, pije pije wode i mam suchary , sasiadka mi przyniosla wlasnie , moze moge zjesc suchara? bo mi burczy qw brzuchu i w sumie jesc sie chce.Forselit mam jakis bez opakowania bo mam 8 saszetek luznych :bezradny: to nie wiem wyplam dwie i na noc wezme trzecia.

bonsai, ja pamietam ze kiedys mialam imodium od lekarza , dawno ,dawno temu jak jeszcze do szkoly chodzilam tylko mnie po tym zaczopowalo na kilka dni:o

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, ja nigdy nie strzelam fochów. :> Po prostu odchodzę, tak już mam. Życie jest za krótkie na strzelanie fochów. Nie sądziłem tylko, że można się pokłócić o biegunkę osoby, która w ogóle przestała uczestniczyć w dyskusji. :D I z którą również mam kontakt poza forum, że tak nawiążę do słów acherontii-styx. I zupełnie nie chodzi mi o zabieganie o sympatię, bo mój wiek i doświadczenie doskonale radzą sobie z jej brakiem na tym, czy innym forum. Po prostu uważałem koleżankę za osobę nieco bardziej zrównoważoną/mniej agresywną.

A loperamid nie jest suplementem diety, tylko syntetycznym lekiem opioidowym, jezu. Co do suplementów diety, to zdanie mam podobne. Nawet ostatnio przytaczałem tu badania, że szeroko reklamowane suplementy zawierające kwasy omega-3 nie działają po prostu (działa tylko to, co dostarczymy sobie z tradycyjnego pożywienia).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bonsai, u mnie sasiadka byla to nie moglam pisac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bonsai śmieszny człowieku, szczekasz na forum od idiotów wyzywasz itd a o innych piszesz, że są agresywni Hipokryto :?:

Troll z Ciebie chyba, ale co się można spodziewać po lewakach.

Szczekają lewaki w necie, bo nie podskoczą w realnym świecie.

Walczę z moim największym wrogiem, który siedzi we mnie. Bez litości! Litość to zbrodnia! Niszcz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mirunia, Ty jesteś nieobiektywna, bo dzielą nas, dość mocno, poglądy religijno-polityczne (więc mam Twoje brawa gdzieś)

:mrgreen: Łomatko, ale się uśmiałam.... a cóż mają poglądy religijno-polityczne do Płateczkowej biegunki i przyznania racji Acherontii w poradach medycznych??? :shock:

Wszak dziewczyna jest w temacie na bieżąco z racji zawodu i jest bardziej zorientowana, a diagnozy nie postawiła (co Jej zarzucasz), jedynie zaproponowała inny, lek.

A moje brawa były zasłużone dla Acherontii - natomiast Twoja reakcja na nie mało kulturalna!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę o zaprzestanie wycieczek osobistych i obelg, bo będę zmuszony wysłać co po niektórych na przymusowy urlop.

There is no wonder drug, there are only lies...

escitalopram 30mg

pregabalina 600mg

bisoprolol 5mg

umeklidynium 55ug

wilanterol 22ug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, hey:******* co u Ciebie , bardzo dawno Cie nie bylo:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee mam stan podgoraczkowy .... :bezradny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zosia_89, Hej, jak miło Cię widziec! No i z dobrymi wieściami przychodzisz. :great:

A tutaj jak widzisz stała brygada. ;)

platek rozy, Kochana wydaje mi się, że organizm sobie walczy, bo jednak dało mu popalic. Zmierzysz sobie temperaturę rano i zobaczysz. Na razie się nie przejmuj.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bry wieczór. Co tu tak nerwowo? :P

Udało nam się wykorzystać świetna pogodę i spędziliśmy kilka godzin nad jeziorem. :great:

Wiemy, wiemy... Tak nerwowo chyba z upałów, a nie wszyscy się chłodzą i luzują nad jeziorkiem, wiesz? :D ( tu zaplucie się z zazdrości :lol: )

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi