Lusesita Dolores Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 15:04 Witajcie Byłam u rodzinnej, mam zrobić jeszcze raz tsh i powiedziała ze bedzie mnie leczyć, także nie musze iśc do endo. Byłam tez u psychiatry i przepisała mi kventiax sr 600mg, a ja nie chciałam sr ale nie miałam nic do gadania Pogoda fajna, ani za zimno ani za goraco Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 15:06 Dzień dobry!!! A ja właśnie się zwlokłam z drzemki. Czuję się okropnie po niej, jakby mnie z sił obrali. Muszę się otrząsnąc. A tak dobrze się spało... Przyznam się, że zrobiłam dziś doświadczenie. Przed wizytą u doktora coś chciałam sprawdzic. Nie wzięłam leku na noc, tylko łyknęłam 10 mg doksepiny. Wstałam jak na mega kacu, ale pierwszy raz nie wymiotowałam i nie siedziałam na kiblu. Pogoda u mnie też energii nie sprzyja, szaro buro chłodno. Ledwo się do pracy zmobilizowałam, ale poszłam i było ok. Niedobrze tylko, że się po powrocie położyłam, ale ledwo się na nogach trzymałam. Wizyta na 18tą. PannaNatalia, Dobrze, że wyniki ok. Sprawdziłaś, mniej się będziesz martwic. Główka płata figle, ale to lepiej niż miec problemy z tarczycą. Gratuluję, że poszłaś na rozmowę o pracę! mirunia, Dziękuję Słońce za pamięc. Jak widzisz mojej walki dzień kolejny, ale się nie poddaję. Jak Twoja główka, proch pomógł? Czy u Ciebie też taka migrenowa pogoda? platek rozy, Kochana, rozumiem Twoje zmartwienie kasą. Ale bądźmy dobrej myśli z tą decyzją. Zawsze jest też jednak szansa, że jakaś praca się urodzi. To jest dotkliwa sytuacja, ale nie beznadziejna. I tak wspaniale sobie dajesz radę i umiesz wiązac koniec z końcem. Jak po kawkowaniu, troszkę humorek Ci się poprawił? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusesita Dolores Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 15:06 mirunia, fajna muzyczka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejskifilozof Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 16:14 Witajcie Kochani:********Ja dzis od rana zabiegana , bylam w Mops po decyzje ---- dostalam znow swiadczenie na 3 miesiace ale niestety mniejsze o 60 zl , dla mnie to duzo. Martwie sie jak sobie poradze no ale coz. Zapisalam sie jeszcze na jakeis warsztaty aktywnosci zawodowej ale wszytsko zalezy od decyzji o grupe inwalidzka , jesli ja dostane , bede mogla sobie dorobic w MOps okolo 300 zl wlasnie z tego programu. Jesli nie dostane zadnej a tak przypuszczam --- beda to nici z dorobienia sobie. Pozniej bylam w markecie i w jarzyniaku bo korzystam z taniosci warzyw i kupuje ich duzo. A teraz czekam na obiadek ktory koncze robic i jade na miasto , mam zaproszenie na kawke. Martwie sie finansami. Ja z MOPS mam 153 złote Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 17:25 Z wizyty wróciłam, z poczuciem swej beznadziejnej wyjątkowości... Nikt tak nie reaguje na leki jak ja - brawo ja! Doktorowi dym szedł uszami od myśłenia. Wreszcie doszedł do wniosku, że nowa generacja leków jest nie dla mnie i trzeba sięgnąc do starych sprawdzonych tabsów, które zostały wyparte przez nowe pomysły koncernów farmaceutycznych. Więc 10mg doksepiny i 1/2 najmniejszej dawki Anafronilu ( są tak malutkie podobno te tabletki, że będę to kroic prawie z lupą... ). Dawki terapeutyczne są sryliard większe, ale mnie powala wszystko, więc tak na ząb... No nic, kolejne podejście, już cudów nie oczekuje, byle jakoś wózek pchac do przodu. Dziś tylko wrzucę ten doksepin, a jutro z rana pójdę do apteki. Zaraz zrobię sobie tortillę z kurczakiem z warzywami na kolację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurecki Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 17:34 Witam wszystkich Ja tylko dam znać że jeszcze istnieje. Nie czuje się najlepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusesita Dolores Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 17:38 kosmostrada, brałam kiedyś anafranil w szpitalu 150mg a poźniej w domu i słabo mi było po tym leku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 17:57 Lusesita Dolores, no właśnie brałaś normalną dawkę, ja mam brac szczątkowe 5mg. JERZY1962, Jerzyku, dobrze, że się odzywasz. Co Cię męczy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:11 kosmostrada, no to zobaczymy jak na terazniejszych lekach bedzie :******** oby lepiej! Kochana mamy takie same reakcje ja to nawet gorsze bo ja potrafilam przez caly miesiac na leku rzygac na ulicy. Stad decyzja ze mam jechac na samej terapii. Tortilla z kurakiem detektywmonk, ja mialam 390 bo nie mam stalego dochodu zadnego innnego ,a Ty masz rente jeszcze do tego? czy same te pieniazki???? JERZY1962, Hey Jerzyku , a co sie dzieje? Doly ??? Lusesita Dolores, to masz mega lekarke ogolna bo u mnie byz adna sie nie podjela i malo ktora sie podejmuje z tego clo slysze od znajomych. A ja z kawki wrocilam zadowolona , odprezona , akumulatory naladowane. Nawet polazilam jeszcze sama po miescie , powlazilam do ciuszkolandow zeby poogladac i poszperac i jest dobrze.Wprawdzie nic nie kupilam bo kasy niet no ale samo szperanie w ciuszkolandach lubie Troche kregoslup pobolewa ale zaraz go nasmaruje. A na kolacje wlasnie powedrowaly do pieca cukiniowe placty z serem feta i kolendra. I uwaga! Zmnieszyl mi sie obwod w pasie o 2 cm i w biodrach o 2 normallnie hura fitkowe zarelko i spacery:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurecki Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:15 kosmostrada, to będziesz brać 1/2 z 10mg Anafranilu? Ja też brałem kiedyś Anafranil i nawet w ten czas działał jako tako. Odstawiłem Cloranxen. Jak brałem jeszcze dawkę 2.5mg na dzień to się jeszcze w miarę czułem a jak odstawiłem całkiem to czuje się żle, czuje się taki mocno nadwrażlwy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:20 JERZY1962, moze to minie za jakis czas bo to pewnie odstawienne objawy sa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:23 platek rozy, Brawo Plateczkowa, tylko się nie rozpędź z tym wychudzaniem Placka cukiniowego wyjątkowo nie będę od Ciebie wyżebrywac, bo nażarłam się na kolację (hurra zjadłam! ). Fajna druga częśc dnia Kochana i to jest życie, ranek taki se, ale potem przyjemnie! Nawet zjadłabym coś słodkiego. Idę pogrzebac, może coś umknęło chłopakom... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:26 JERZY1962, Tak połóweczkę dziesiątki. Nie brałam długo Cloranxenu, ale miałam niezłe jazdy przy odstawianiu, nie panowałam nad sobą, min.wpadałam w jakieś irracjonalne złości. Wytrzymaj, to przechodzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:27 kosmostrada, nie , ja jem zdrowo nie gloduje Kochana :) ograniczylam tylko niektore produkty np smazone miesko czy slodycze .Duzo warzywek , chleba na kolacje nie i ruch i sruuu poza tym ja kobieca byc musze nie patykowata Ciesze sie ze zjadlas!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PannaNatalia Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:30 Ja brałam anafranil jak miałam 14lat-wtedy ładnie podziałał. Jakieś 3lata temu miałam przepisany anafranil sr,o przedłużonym uwalnianiu i niestety bardzo źle się po nim czułam-pewnie to początkowe skutki uboczne ale przestraszylam się wtedy i już nie bralam więcej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:31 mirunia, Zobaczymy Kochana, jak zwykle jestem dobrej myśli. Dobrze, że tutaj mogę sobie porelacjonowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:33 platek rozy, No właśnie wyglądasz świetnie, rozumiem, że chcesz byc większa szprycha, ale jak mówisz bez przesady. PannaNatalia, Zobaczę, mam nadzieję, że jakoś wejdzie, bo już naprawdę lekarz nie ma pomysłów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:40 kosmostrada, Nie nie , chudzina byc nie moge , chce tylko byc szczuplejsza ciut :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurecki Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:40 JERZY1962, moze to minie za jakis czas bo to pewnie odstawienne objawy sa . "modle" się żeby to mineło, musi minąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:44 JERZY1962, pewnie minie :*********** a pod okiem lekarza odstawiales to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurecki Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:46 platek rozy, a szkoda mówić dupowaci lekarze, powiedziała mi lekarka że mi nie przepisze już więcej bo długo ten lek biorę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platek rozy Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:47 JERZY1962, ale przeciez nie mozna nagle przestac brac bo mozna sie przekrecic z odstawiennych objawow. co za pi....da!!!! a nie mozesz lekarza zmienic???????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:48 JERZY1962, zobaczysz minie, nie poddawaj się, benzo to syf, który ryje mózg. Na dłuższą metę może pogłębiac lęki. Coś teraz bierzesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jetodik Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:49 JERZY1962, moze powiedz jej, zeby stopniowo ten lek odstawiać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmostrada Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 18.06.2015 18:51 JERZY1962, dobrze by było, żeby schodzic powolutku. Ja schodziłam po pół. Jak Cię za bardzo będzie męczyc, znajdź lekarza, który Ci wypisze receptę na ostatnie opakowanie do odstawiania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi