Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć!

Cyklopka-ładne zdjęcie :)

U mnie dziś średnio. Miałam mieć dziś terapię.Poszłam do ośrodka,siedzę,czekam...aż Pani z rejestracji zapytała na kogo czekam,żeby za chwilę oznajmić mi,że moja T ma dziś wolne i zapomnieli do mnie zadzwonić.Chyba rzucę w cholerę tą terapię!Nie wiem czy oni tam nie zdają sobie sprawy z tego,że dla mnie samo przygotowanie do terapii to stres,nie jest łatwo zebrać się w sobie i opowiadać wszystko obcemu człowiekowi.Może jestem egoistką ale uważam,że powinni do mnie zadzwonić.Poza tym nie widzę efektów terapii,bo co może mi dać 45minutowe spotkanie raz na 2 a czasem 3tygodnie...

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z moją pierwszą terapeutką z tego ośrodka było tak samo,trzy razy przychodziłam i odprawiano mnie z kwitkiem.Myślałam,że po zmianie T będzie lepiej ale widzę,że jednak nie.Jeśli ja nie mogę przyjść to dzwonię i uprzedzam,wydaje mi się to naturalne...przecież nie chcę żeby ktoś niepotrzebnie na mnie czekał

Urodzona w1992r. Od 2006r z przerwami przerobiłam Relanium, Citabax, Arketis, Anafranil, Afobam, Fluanxol, Hydroxyzynę, Setaloft, Propranolol,Pramolan i Trittico. Po 9 latach walki radzę sobie sama, bez leków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, tez bym chciala odzyskac taka plyte w koncu to Twoja wlasnosc i w azna rzecz.

PannaNatalia, u mnie zawsze zawiadamiaja jak ma nie byc lekarki czy terapeutki i raczej z kazdego osrodka mi dzwonili ze nie bedzie jakiegos tam doktora.

mirunia, hey hey , ja dzis tez zleksza senna chociaz ranek mialam lękowy.

Megi_, moze chociaz wpomoz sie jakimis ziolowymi na uspokojenie czy hydroxizina? hydre nawet dzieci biora bo to taki light.

JERZY1962, jak sie masz????

Ja u Madzi , ukladalysmy puzzle , pozniej wklejalysmy naklejki ze zwierzatkami do albumu a teraz Madzia oglada bajke. Pogoda nijaka , mialam z nia isc na spacer ale nie wiem czy nie lunie , no i chlodno dosc.

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, witaj :********* wziełam własnie wczoraj hydro po południu i wieczorem miałam odlot senny. Myslę, że dziś jeszcze mnie to trzyma, bo na razie jest ok.

..."Troszczysz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba mało..." ( Łk 10, 42)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, czy to Ty na tym zdjęciu ??? :shock: a coż to za Pan?

Ja, chyba 2 lata temu i

:angel: Obdarzony bardzo chrapliwym głosem, a za razem ogromnym wyczuciem :uklon:

mirunia, ja dzisiaj też zaczynam od kawusi, bo jestem podenerwowana całą tą krzątaniną i chorobami kotów, prawie codziennie do veta :-| Właśnie wychodzę...

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze raz się z Wami witam.

Raczej nie będę składać skargi bo moja obecna terapeutka jest dyrektorem tego oddziału do którego chodzę.W sumie nawet mi się nie chce z nimi użerać.Mam w czerwcu jeszcze jedną sesję,a później rezygnuję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, ślicznie wyglądasz!!!! Biedna Ty jestes z tymi kotami :( moje psy też nie lepsze. Jeden w nocy wymiotował, drugi miał biegunke :P Dobrze ze wiekszy wymiotowal a nie odwrotnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

acherontia-styx-teoretycznie mogłabym ale ona nie podała mi nawet swojego numeru.Poza tym mam już dość chodzenia na terapię,bo tak jak pisałam wyżej w żaden sposób mi już nie pomaga.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry!

Właśnie poleżałam sobie z głową na biurku...Masakrycznie dzień mi się rozpoczął, wzięłam rano połówkę afobamu, jedyny skutek jaki mam, to to że padam na pysk, tak mi się chce spać. Usiłowałam dziś przybić pieczątkę puszką z napojem witaminowym :) (jedyne co mnie usprawiedliwia - jedno i drugie okrągłe). Nawet doraźnie nie mam ratunku, nie kumam tych zachwytów nad benzo...:(

Chcę już do domu... :(

Widzę, że u Was różnie, tych śpiących zapraszam obok mnie na biureczko...;)

Miłego popołudnia!

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kosomostrada-ja przysypiam na ladzie ;)też właśnie musiałam się wspomóc tabletką,a było już tak dobrze..do której pracujesz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, PannaNatalia, to siedzimy razem :) ja do 15 ale potem prosto do przedszkola na pożegnanie przedszkola :)

Ja dzis na razie bez wspomagaczy, ale serducho co chwila skacze :(

kosmostrada, jak ktoś Cie nakryje na drzemce w pracy to powolii podnieś glowę i powiedz " I Ducha świętego, Amen" :) rozbraja mnie ten tekst gdzieś kiedyś zaczytany :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, teraz jestem blondi i trochę bardziej puciata :105:

Wróciliśmy od veta. Panna miała usg zrobione, wszystkie organy zdrowe. Ma dostawać lekarstwo przez tydzień, a potem chyba zmienić karmę na mniej zapychającą.

Ha, dzisiaj nigdzie nie idę, bo się klientka przełożyła na jutro, zaczęłam robić porządki w papierach, pochowałam zeszyty, robię sobie stosik książek do poczytania na lato, no i ogólnie tak łapię to za to, to za tamto.

Głosy w mojej głowie czyta Maciej Orłoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PannaNatalia - do 15tej, zaraz się zbieram najdłuższe dwadzieścia minut tego dnia...

Megi_ - ło matko, obśmiałam się:)

cyklopka -no chociaż dobre wiadomości od weta.

Obiecałam młodemu, że po pracy zajrzymy do H&Mu, bo jakaś przecena jest. Trzeba się zmobilizować...

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie

ja dziś spałam do 14

zmęczona jestem mimo że nie miałam sie czym zmęczyć

jutro ide do rodzinnej prosić o leki na tarczyce :zonk:

chodze boso po ulicy

Klozapol 300mg

Solian 800mg

Haloperidol 15mg

Pregabalina 150mg

Afobam 1mg doraźnie

Annuszka wylała olej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi-rozbawiłaś mnie :D ja pracuję do 16.30.

Cyklopka to też dobry patent :)

kosmostrada-udanych zakupów :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores-cześć :)

Ja najczęściej kupuje ciuch w używaku,niestety z moją pensją nie stać mnie na nic innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jetodik, Hey , :) mi osobiscie to sie srednio podobala.

kosmostrada, Hey Kochana :******** to may dzis taki sam dzien spiacy , ja rzesami biurkoz amiatam ;)

Co sie rano dzialo? mialas lęki? Bo mnie dzis zleksza sponiewieraly .

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lusesita Dolores, a masz juz dobrane lekarstwa przez endokrynologa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi