Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

U nas dzisiaj ryż z jabłkami i sos truskawkowy też.

Zaraz się zabieram za rozgryzanie programu graficznego, bo obiecałam kuzynowi pomóc. A jutro mam urodziny mamy. A na sobotę bym się jeszcze pouczyła, żeby powalczyć o lepszą ocenę, albo chociaż skończyć robiąc dobre wrażenie...

A tak bardzo bym już chciała nie mieć nic do roboty, po prostu zmęczenie tym, że wszystko na raz. Pożegnałam się dzisiaj z jednym klientem na wakacje i serio już bym chciała zalec z książką albo trochę posprzątać, a tu jeszcze nie teraz :mhm:

P.S. Jasaw i Amelia83 siedzą na fejsiku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wróciłam, lody zjadłam, ale coś mnie dziś nic nie cieszy. Już czuję jak kark mi sztywnieje z napięcia. Co za dzień, byle jutro było lepiej. Leżę już piżamie i rozmyślam, co mnie tak wzięło.

cyklopka, o Amelce to mam wieści, a Jasaw powiedz przy okazji, żeby się odezwała, bo się martwimy.

mirunia, na zimę to namrożę truskaw. Ale czekam na nasze kaszubskie, są najlepsze. :105:

platek rozy, no to będziemy dwie nasmarowane pańcie, bo muszę sobie żel na kark zaaplikowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :********

Ja dzis ledwo dycham , tak mnie nawala kregoslup ze cos potwornego , ani masc nie pomogla ani nawet opokan :shock: w nocy juz mialam mysliz e bede miala te bole do konca mych dni i przywolywalam sobie obraz ludzi z oddzialu neurologicznego z ktorymi kiedys lezalam w szpitalu i ktorzy czekali na operacje. Ani chodzic nie moge , ani siedziec, najlepiej mi jeszcze jak leze. :zonk::zonk::zonk:

Mialam dzis po paczke jechac do Mops to nie dalam rady.

Megi_, PannaNatalia, witajcie Dziewczynki :********

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim!

Pogoda nas nadal rozpieszcza, dziś cieplej, nawet w cieniu bezkurtkowo. Niestety bedę znów musiała podlewac wieczorem ogródek, coby mi roślinki nie uschły.

Rano koleżanka poszła ze mną na spacer z psem, to pogadałyśmy, ale trochę mnie też umęczyła, nie wiem, co ja taka aspołeczna się zrobiłam ostatnio, nie podoba mi się to.

W pracy czułam się bardzo nieciekawie, dobrze, że mam dużo papierkowej roboty, to czas jakoś minął.

Poszłam po robocie na długi spacer z piesełem, trochę się otrząsnęłam i nareszcie coś zjadłam.

Moja refleksja na dziś - zła jestem, bo biorę leki, katuję wątrobę, chodzę na terapię, a kurde efekt czasami na pograniczu wegetacji. Ciągle mam te spadki formy, wahania nastroju i poziomu lęków, gdzie ta ewidentna poprawa, gdzie?

platek rozy, Plateczkowa jak się czujesz, jak Twój biedny kręgosłup?

Zebrec, Dobrze przeczytac, że u kogoś idzie wszystko w dobrą stronę. :great:

cyklopka, co mama na prezent?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana :********** a to taka sinusoida z tym chorobskiem bo ja mam tak samo , gora , dol , gora , dol .... No nie wiem co poradzic? Jak Twoj brzusio? Mnie zaczal bolec pewnie od tych wszytskich tabletek ktore bralam przez 4 dni na bol glowy a wczoraj dowalilam jeszcze opokanem.

Kregoslup bez zmian ale i tak ogarnelam dzis pranie tyle ze nie reczne a pralkowe a ja je tylko wywiesilam, obiad zrobilam , zakupy i apteke zmywanie garow i w nagrode ciuszkoland gdzie nabylam kiecke sliczna na ramiaczka taka w kolrze brudnego niebieskiego za jedyne 7 zl.

Nagroda byc musi za to polamanstwo moje.

detektywmonk, truskawy zajadam co dzien :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz na dodatek moja T twierdzi ze jest u mnie duzo lepiej i mam terapie co dwa tygodnie .... Ciekawe jak dlugo :mrgreen: i znow wroce do trybu jednotygodniowego ;)

mirunia, :********* Hey Kochana , u mnie te z dzis pogoda fajna.

[videoyoutube=HFoZyXsHu4k]

[/videoyoutube] jak mi sie to spodobalo! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi