Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ja dzisiaj cały dzień w szkole, trójkę dostałam. Trochę mnie pani od prawa zdenerwowała, w ogóle nie wiem po co taki przedmiot. I bolały mnie już kości od siedzenia d#pą na krześle. Kupiłam gruszki i truskawki i jadłam na zajęciach. Ach, to zdrowe odżywianie ^^

Wróciłam, po drodze zagłosowałam, zjadłam jedzenie.

Przyszedł kuzyn, to z nim na chwilę przysiądę.

Bardzo mi się już dzisiaj nic nie chce, ale jeszcze iść do kościoła, umyć gufke i przepakować się na jutro. A należy mi się pograć albo poczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Aż musiałam iśc sobie kanapkę zrobic... :D

Głosy oddane, młody w ramach udziału w wyborach wrzucił karty do urny i chłopaki pojechali kupic jakieś głośniki, czy cuś, jakiś męski rajd po sklepach w każdym razie. Ja wróciłam do domku ( w ostatniej chwili przed deszczem), gdzie czeka na mnie inspektor Harry Hole... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZDAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAM :!::mrgreen:

W ogóle ten egzamin to było mistrzostwo w moim wykonaniu: 50 pytań, a ja po 13 minutach od rozpoczęcia egzaminu miałam już skończone :mrgreen: i pykło 88% 8)

teraz w końcu odpoczynek zasłużony :105:

Buczy, że nie umie, a potem ma piąteczkę :P

Ja chyba spróbuję ugryźć bloga, bo wykupiłam już miejsce na niego, koleżanka mi pomoże wgrać, trzeba korzystać z niedzieli, bo w tygodniu znowu nauka, praca, tańce i koncerty :yeah:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie :)

a mnie dziwi to, że wszędzie trąbią jaka tragedia, że PiS, ze jak mozna tak glosować, ze sie wyprowadzają, że wszyscy obywatele są powaleni itp. A ja sie pytam- kto był na wyborach?? Te procenty skąd sie wzięły? Przeciez to ludzie tak zagłosowani a teraz wszyscy oburzeni !!! Wiadomo, że Komorowskiemu Kukiz zabrał glosy przez to PiS sie wywindował, ale tez wyniku by takiego nie było gdyby nie glosy wyborców.

No, wygadałam sie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Megi_, hej :papa: bo taka jest prawda; jakie głosowanie taki wynik!

Poza tym akurat wole miec wybor odnosnie in vitro , czy innych rzeczy a nie dawac w lape kosciolowi ktory juz i tak sie za cale wieki napasl .

Płatku :nono: akurat Ty chyba nie dajesz ani złotówki, znając Twoje poglądy. A ci, co dają nie wypominają - proste: nie dawaj i nie wypominaj!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi