Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

platek rozy, Czuję się bez zmian, ale nie gorzej. Staram się przetrwac każdy dzień z godnością.

Codziennie wieczorem powtarzam sobie, jutro będzie lepiej i mam nadzieję to wreszcie wykrakac... :D

Jak mnie obudzi budzik, a nie lękawka o świcie to już będzie wielki krok do przodu.

Jutro terapia, mam nadzieję, że doda mi porcję nadziei.

Trzymam się tak naprawdę dzięki Wam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

konwali@, ano innej pracy poki co nie mam a kase z czegos miec musze .... poza tym jak mamz arobic u byle pajaca bez umowy mniejsza kase jak na pilnowaniu dziecka to wole pilnowac dzieci.

I mniej mnie to stresuje. Moge zjesc kiedy chce i napic sie herbaty...

kosmostrada, Kochana moze lek zacznie dzialac i bedzie juz tylko lepiej! Tego sie trzymamy ! :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, zwyczajnie z tego wzgledu, że finansowo bardziej opłaca mi się wynając kogoś do remontu niż robić to samej. Więcej zyskam płacąc fachowcom a swój czas poświęcić na pracę niż zaoszczędzić na fachowcach i poświęcić swój czas ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Davin, zwyczajnie z tego wzgledu, że finansowo bardziej opłaca mi się wynając kogoś do remontu niż robić to samej. Więcej zyskam płacąc fachowcom a swój czas poświęcić na pracę niż zaoszczędzić na fachowcach i poświęcić swój czas ;).

To musisz być kasiasta. :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jasaw, eh myślę, że to ubok leku, bo mam to na wieczór od wczoraj. Zawroty, mdłości, nieostre widzenie, ból serca - no to staram się to rozchodzic i przewietrzyc, coby się nie nakręcac. Poszłam z asystą, żeby miał mnie kto podnieśc, jak się wygracę... ;)

Może boli Cię głowa od pogody, bo u mnie zmienia się kilka razy na dzień?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z butami jest problem, bo ładne są drogie, a te tańsze niewygodne. Ja kupiłam już wcześniej niedrogie, skórzane /145 zł-znana polska marka, ale buty płaskie, do spodni. Zresztą podobne już miałam. Buty na obcasie rzadko teraz noszę, więc mam z ubiegłych lat, niezniszczone. Na pogrzebie w nich byłam, ale kręgosłup bardzo cierpiał...

Na spacery z pieskiem mam tenisówki, nawet do letnich ubrań /ja noszę tylko długie spódnice/ mam śliczne, w kwiatuszki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i słuchajcie, pytałam się na forum, pytałam się terapeutki i pytałam się na grze, i wszyscy mi mówili to samo: jak chcesz iść do tego kina, to powiedz (napisz), że chcesz iść do tego kina :shock:

:bezradny:

No to wróciłam z pracy i piszę "No to czo to kino?" (no nie tymi słowami, ale rozumiecie :P ).

W odpowiedzi otrzymałam... dzień, godzina, nazwa kina, zarezerwować Ci miejsce? przez duże "C", uśmiechnięta buzia.

Teraz tylko odpisać, nie no, maleńki, będę się wtedy uczyć chemii :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i słuchajcie, pytałam się na forum, pytałam się terapeutki i pytałam się na grze, i wszyscy mi mówili to samo: jak chcesz iść do tego kina, to powiedz (napisz), że chcesz iść do tego kina :shock:

:bezradny:

To Ty w grze pytasz o to co masz zrobić? :shock:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi